τι σκέφτονται οι άντρες στο κρεβάτι
- Διαφήμιση -

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι σκέφτονται οι άντρες και όχι μόνο στο κρεβάτι; Το συζυγικό κρεβάτι κάθε Σάββατο σε ιεραποστολική στάση µπορεί να γίνει ανταλλαγή συντρόφων σε ένα µπαρ.

Το τρίο για κάποιους είναι φαντασίωση και για άλλους λόγος χωρισµού. Οι κανόνες αλλάζουν και προσαρµόζονται στις ανάγκες, την καταδεκτικότητα, την ελαστικότητα των συντρόφων. Σε κάθε περίπτωση νικητής βγαίνει όποιος βρίσκεται στην ίδια σελίδα µε τον άλλο και έχει διάθεση να κάνει τις ίδιες υποχωρήσεις αλλά και να τολµήσει.

- Διαφήμιση -

Αν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο θα κάνεις κάποιες υποθέσεις που ναι µεν δεν τολµάς να πραγµατοποιήσεις, σίγουρα όµως θα ήθελες να µάθεις τι θα γινόταν εάν… Δες 6 σκέψεις που κάνουµε αλλά δύσκολα απαντάµε και ακόµα πιο δύσκολα ρωτάµε.

Τι σκέφτονται οι άντρες και όχι μόνο στο κρεβάτι

Ανοιχτή σχέση

Πολλά ζευγάρια δεν έχουν αποκλειστικότητα µε τον σύντροφό τους και είναι και οι δύο ενήµεροι. Είναι ελεύθεροι δηλαδή να συνάψουν σχέσεις και να κάνουν έρωτα και µε άλλους χωρίς να σηµαίνει ότι χάνουν το ενδιαφέρον τους για τον βασικό τους παρτενέρ. Κάποιοι το προτιµούν επειδή νιώθουν πολυγαµικοί και το παραδέχονται και κάποιοι άλλοι επειδή φοβούνται µήπως χωρίσουν και µείνουν µόνοι.

Οι swingers, όσοι δηλαδή εν γνώσει τους ανταλλάζουν συντρόφους µε άλλα ζευγάρια, είναι ένα είδος εραστών που εξαπλώνεται όλο και περισσότερο και ορισµένοι δηλώνουν πως µετά από µια τέτοια εµπειρία η σχέση τους έγινε πιο δυνατή από ποτέ.

Βέβαια, σε µια ελεύθερη σχέση δεν είναι σπάνιο ένας από τους δύο συντρόφους να δηµιουργήσει τελικά ισχυρότερους συναισθηµατικούς δεσµούς µε κάποιον άλλον και ο σύντροφός του να αισθανθεί συναισθηµατικά προδοµένος όταν µάθει για την παράλληλη σχέση του αγαπηµένου του. Μπέρδεµα!

Μπορεί ένα αγόρι να προσποιηθεί;

Όπως συµβαίνει σε σένα, έτσι και σε εκείνον µπορεί να υπάρξει µια µέρα που να µην είναι σε κατάλληλη διάθεση για να ολοκληρώσει. Το άγχος, µια αρρώστια, η κούραση, επηρεάζουν τη libido του και για να µη σε απογοητεύσει θα προσποιηθεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν µπορείς να πεις κάτι εκείνη τη στιγµή και ξέρεις πολύ καλά ότι σε θέµατα ανδρισµού οι περισσότεροι είναι πολύ ευαίσθητοι και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική.

Τι σκέφτονται οι γυναίκες στο κρεβάτι

Θες να βγεις και με άλλους

Η διαφορά ηλικίας για πολλές γυναίκες πρέπει να υποστηρίζεται και από άλλα χαρακτηριστικά όπως η αισθηµατική ασφάλεια, η επαγγελµατική καταξίωση και η ωριµότητα. Σηµαντικό ρόλο παίζει να βρίσκεστε σε παρόµοια οικογενειακή κατάσταση ή να έχετε αποδεχτεί ο ένας του άλλου, για παράδειγµα την ύπαρξη παιδιών. Αν η σχέση πάει να γίνει σοβαρή θα πρέπει να είστε και οι δύο ενωµένοι και έτοιµοι να αντιµετωπίσετε τυχόν αντιδράσεις από το περιβάλλον σας.

Αµφισβητείς και εσύ τη µονογαµία

Παρόλο που οι περισσότεροι θεωρούµε τη µονογαµία αυτονόητη, τουλάχιστον το 25% των γυναικών και 30% των αντρών έχουν παραδεχτεί ότι έχουν απιστήσει. Για µια µικρή µερίδα ανθρώπων η µονογαµία θεωρείται απαρχαιωµένη αντίληψη ενώ για άλλους είναι ένας τρόπος ζωής που δεν χωράει συζήτηση. Το πιο σηµαντικό είναι να δεις εσύ το είδος της σχέσης που θέλεις να έχεις και ύστερα να το συζητήσεις µε τον σύντροφό σου.

Σου αρέσει να περνάς καλά και μόνη σου συχνά

Αυτό είναι πρόβληµα µόνο αν προτιµάς να περνάς καλά µόνη σου αντί να είσαι µε τον σύντροφό σου στο κρεβάτι. Η αυτοϊκανοποίηση σε βοηθάει να ανακαλύψεις καλύτερα το σώµα σου και αυτά που σου αρέσουν ενώ την ίδια στιγµή σου χαρίζει ολοκλήρωσει που σε ανεβάζει ψυχολογικά.

Για την ιστορία, αυτές είναι μόνο μερικές σκέψεις που κάνουμε όλοι στο κρεβάτι, σύμφωνα με γκάλοπ!

Δες και αυτό: Αυτό είναι το φυσικό Viagra – Τρώγεται και έχει σίγουρο αποτέλεσμα

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ