- Διαφήμιση -

Είναι αλήθεια πως οι οι προτιμήσεις και φαντασιώσεις των αντρών στον ερωτικό τομέα είναι διαχρονικές (φαντασιώνονται πολλά φιλιά χαμηλά, πολλές ερωτικές παρτενέρ -ακόμα και ταυτόχρονα- και γενικά σκέφτονται και θέλουν το σεξ όλη μέρα)! Για εμάς, όμως, αυτό είναι το επιφανειακό κομμάτι… Αποφασίσαμε να ψάξουμε πιο βαθιά… και σου παρουσιάζουμε όσα πρέπει να κάνεις για να τον τρελάνεις.

Τα πάντα είναι ο τρόπος σου
Οι άντρες ονειρεύονται μια ερωτική παρτενέρ που επιθυμεί και εκφράζει γενναιόδωρα την ανάγκη της για ερωτική επαφή. Πολλές γυναίκες έχουν την θεωρία πως το να κάνουν σεξ με έναν άντρα είναι δώρο που του κάνουν τη στιγμή που θα έπρεπε να δείχνουν πως το επιθυμούν και εκείνες το ίδιο. Αν λοιπόν δείχνεις πως το κάνεις ως υποχρέωση στον καλό σου ή πως του κάνεις χάρη ο σύντροφος σου δεν ερεθίζεται όσο περισσότερο γίνεται! Η πιο ερωτική γυναίκα είναι εκείνη που απολαμβάνει το σεξ όσο και εκείνος και αυτός είναι κανόνας χωρίς εξαίρεση.

- Διαφήμιση -

Κάνε τον να νιώθει ποθητός
Οι άντρες έχουν μια ισχυρή ανάγκη να νιώθουν ερωτικά ποθητοί. Το να του πεις απλώς και μόνο την πρόταση «σε θέλω μέσα μου» μπορεί να κάνει πολλά (υπέροχα) πράγματα στο εγώ του. Το να τον αφήνεις να γνωρίζει πόσο πολύ απολαμβάνεις το σεξ μαζί του λειτουργεί υπέρ σου. Αν ντρέπεσαι να του του πεις από κοντά μπορείς να του το στείλεις με ένα μήνυμα ή όταν είστε μαζί να κοιτάς επίμονα τα σημεία του σώματός του που σου αρέσουν. Ακόμα και να τον αγγίζεις στο σημείο που σου αρέσει περισσότερο είναι μεγάλο κομπλιμέντο για εκείνον. Μην τα παρακάμπτεις!

Ξεκίνησε εσύ το παιχνίδι
Παραδοσιακά οι άντρες είναι εκείνοι που ξεκινούν τη διαδικασία που οδηγεί τελικώς στο κρεβάτι. Και είναι αλήθεια πως οι άντρες λατρεύουν να έχουν τον έλεγχο και να σε αποπλανούν εκείνοι. Όμως είναι επίσης μεγάλη αλήθεια πως καταντά βαρετό μόνο εκείνοι να εκφράζουν την επιθυμία για σεξ. Όταν δεν τον προκαλείς εκείνος πιστεύει πως δεν είναι πλέον ποθητός στα μάτια σου. Ψιθύρισέ του στο αυτί πως θέλεις να τον νιώσεις ή άγγιξέ τον στην ερωτική του περιοχή. Αν θες μάλιστα να τον τρελάνεις ξύπνησέ τον με φιλιά… χαμηλά! Η καλύτερη πρωτοβουλία.

Δώσε του οδηγίες
Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική σε ότι αφορά τις επιθυμίες της στο σεξ. Τα αγόρια εκτιμούν λίγη καθοδήγηση στο πώς να σε ικανοποιήσουν. Εσύ είσαι ο μόνος άνθρωπος που ξέρει ακριβώς τι θες να σου κάνει ο ερωτικός σου παρτενέρ οπότε ποιος ο λόγος να είσαι ντροπαλή και να μην του λες τι χρειάζεσαι για την κορύφωση; Είτε τον καθοδηγείς με ήχους είτε με λέξεις όταν πάει στο σωστό σημείο η απόλαυση θα είναι όλη δική σου! Και επιπλέον η γυναίκα που ξέρει τι θέλει είναι μια απολύτως σέξι εικόνα.

Γίνε αυτό που θέλει
Το σεξ για τους άντρες είναι μια διαδιακασία μέσα από την οποία τρέφουν τον εγωισμό τους. Θέλουν να είναι ποθητοί, θέλουν να τους εκτιμάς και να τους υπηρετείς με την (πιο καλή έννοια). Για αυτό άλλωστε είναι και πολύ σημαντικό για εκείνους ο στοματικός έρωτας. Το να έχεις τη δύναμη να τον βλέπεις να έχει έναν δυνατό οργασμό θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις πιο σέξι από ποτέ. Διατήρησε την οπτική επαφή όταν του τον χαρίζεις και δείξε του πόση ευχαρίστηση σου δίνει να τον ευχαριστείς!

Μην προσποιείσαι
Όταν μια γυναίκα αποφασίσει να προσποιηθεί την κορύφωση ο λόγος της έχει καλό κίνητρο. Δεν θέλει να πληγώσει τον εγωισμό του άντρα για αυτό και τον αφήνει να πιστεύει πως τελείωσε τη δουλειά του! Όμως αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι πως δίνεις «μπράβο» σε κάτι που δεν έχει αποτέλεσμα. Αν ο άντρας δεν μπορεί να σε φέρει σε οργασμό πες του πως μπορεί να το καταφέρει. Αν το σκεφτείς ο καλός σου θέλει πραγματικά να σε ευχαριστήσει και το να προσποιείσαι συνεχώς δεν τον αφήνει να γίνει ο καλύτερος εραστής που μπορεί να είναι. Μην το θυσιάζεις για κάποιες στιγμές επιβεβαίωσής του για το καλό και των δύο!

Πηγή: queen.gr

Διάβασε επίσης:

Απιστία – γιατί την κάνουμε ακόμα και σε αυτούς που αγαπάμε;

Τι πραγματικά θέλει ένα κορίτσι στα 20;

 

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ