- Διαφήμιση -

Η λίμπιντό σου έχει πιάσει «πάτο» και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Μία είναι η λύση. Άφησε τα σέξι εσώρουχα στο συρτάρι (για λίγο βέβαια) και φόρεσε αθλητικά παπούτσια και φόρμα! Μέχρι τώρα ήξερες, ότι η άσκηση σε κρατάει σε φόρμα και σου χαρίζει περισσότερα χρόνια ζωής. Τα νέα όμως είναι ακόμα πιο ευχάριστα, αφού νέες έρευνες απέδειξαν πως τα άτομα που γυμνάζονται, δηλώνουν πιο ικανοποιημένα από τη σεξουαλική τους ζωή. Αν θες να μάθεις το γιατί, διάβασε παρακάτω;

Καλύτερες επιδόσεις: Μεγάλο ποσοστό ανδρών και γυναικών που ασκούνται περισσότερες από 4 φορές την εβδομάδα, αναφέρουν πως οι σεξουαλικές τους επιδόσεις βρίσκονται στα ύψη. Το κορμί γυμνάζεται και η αυτοπεποίθηση βρίσκει τη θέση που της αξίζει. Σεξ και αυτοπεποίθηση πάνε πακέτο.

- Διαφήμιση -

Πιο έντονος οργασμός: Οι γυναίκες που γυμνάζονται συχνά έχουν το προτέρημα να διεγείρονται πιο εύκολα και να φτάνουν γρηγορότερα σε… οργασμό. Η ικανοποίησή σας δεν αξίζει ένα τεταρτάκι παραπάνω στην αίθουσα του γυμναστηρίου; Της αξίζει!

Περισσότερη διάθεση για σεξ: Ίσως και να το έχεις ξανακούσει, αλλά εμείς είπαμε να στο υπενθυμίσουμε. Μέσω της άσκησης απελευθερώνονται οι ενδορφίνες, ουσίες που θα ενισχύσουν την καλή σου διάθεση. Όχι πείτε μας, όταν είσαστε καλοδιάθετες δεν έχετε περισσότερη διάθεση και για «παιχνίδια»;

Μεγαλύτερη αντοχή: Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο έχει αποδείξει ότι η άσκηση βελτιώνει τη γενικότερη φυσική κατάσταση του ανθρώπινου οργανισμού άρα και του δικού σου. Το τρέξιμο στο διάδρομο γυμναστικής θα σε κάνει να αντέξεις περισσότερο… στο κρεβάτι του συντρόφου σου!

Βελτιώνει την επαφή με τις αισθήσεις: Αν προσπαθήσεις να εντάξεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα έστω και 15 λεπτά γυμναστικής, είναι σίγουρο πως θα έχεις καλύτερη επαφή με τις αισθήσεις και θα διεγείρεσαι εντονότερα από τα αγγίγματα του αγαπημένου σου. Ακόμα κάθεσαι; Βάλε αθλητικά και ξεκίνα!

Πηγή: queen.gr

Διάβασε επίσης:

Πόσο ευτυχισμένη είσαι; Κάνε το τεστ

Ταυτόχρονος οργασμός – και όμως γίνεται!

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ