- Διαφήμιση -

Αν εφαρμόσεις αυτές τις 5 συμβουλές, θα απογειώσεις τη σχέση σου σε χρόνο dt. Δεν χρειάζεται να αφιερώσεις πολύ χρόνο για να καταστρώσεις μεγαλόπνοα σχέδια για το πώς θα ανανεώσεις τη σχέση σου. Ακολούθησε αυτές τις απλές και έξυπνες συμβουλές, που βασίζονται σε επιστημονικές έρευνες, και… ξανανιώστε.

Βάλε το άρωμά σου

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με τους ειδικούς από το Ερευνητικό και Θεραπευτικό Ίδρυμα Όσφρησης και Γεύσης στο Σικάγο, ορισμένες μυρωδιές που αναδίδουν κάποια φρούτα ή τροφές είναι δυνατόν να αυξήσουν τη λίμπιντο, διεγείροντας τις αισθήσεις σου. Οι άνδρες φαίνεται να διεγείρονται από το συνδυασμό της μυρωδιάς της λεβάντας, ενώ οι γυναίκες από τη μυρωδιά της καραμέλας.

Στείλε τον να πλύνει πιάτα

Σύμφωνα με μελέτη του University of Illinois, όσο πιο πολύ ένας άνδρας ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού τόσο πιο ελκυστικό τον βρίσκει και η σύντροφός του. Και όσο πιο ελκυστικό τον βρίσκεις τόσο πιο ευπρόσδεκτο θα είναι το σεξ μαζί του. Και βέβαια, όσο πιο πολύ σεξ κάνεις μαζί του τόσο πιο μεγάλη η ικανοποίησή σου (εννοείται και η δικιά του) από τη σχέση σας. Ο αποτελεσματικότερος τρόπος, λοιπόν, για καλό σεξ είναι μετά από ένα ρομαντικό δείπνο να τον αφήσεις να πλύνει τα πιάτα. Άσε που θα έχεις περισσότερη όρεξη για σεξ μετά, αφού θα είσαι και πιο ξεκούραστη.

Πιάσε φιλίες με τη ζυγαριά σου

Στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε από την Αντρέα Μέλτζερ στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί σε νιόπαντρα ζευγάρια, διαπιστώθηκε ότι είναι πιο ευτυχισμένα όταν η γυναίκα είναι πιο αδύνατη από τον άνδρα. Το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα ευρήματα της μελέτης, οι άνδρες έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι χαρούμενοι με μια αδύνατη γυναίκα δεν αποτελεί έκπληξη, αφού αυτό ορίζουν οι κοινωνικές “νόρμες”, αλλά οι ερευνητές επίσης ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες με χαμηλότερο Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) από εκείνον των συντρόφων τους ήταν περισσότερο ικανοποιημένες. Αυτά τουλάχιστον υποστηρίζουν οι έρευνες.

Πάρε (τον) μάτι

Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι άνδρες που έχουν αυτοπεποίθηση και είναι δραστήριοι θεωρούνται και πιο θελκτικοί από τις γυναίκες τους. Όταν ο σύντροφός σου ασχολείται με μια δραστηριότητα που τον ευχαριστεί και είναι ευεργετική για εκείνον αποκτά μεγαλύτερη υπόληψη στα μάτια σου, αυξάνεται η επιθυμία που νιώθεις για εκείνον και σου υπενθυμίζει ότι έχει ταλέντα και δεξιότητες που ίσως θεωρούσες δεδομένες. Αρκεί να τον κοιτάξεις από το παράθυρο την ώρα που ασχολείται με τον κήπο ή να τον παρακολουθήσεις όταν φτιάχνει τα υδραυλικά του σπιτιού, για να ενισχύσεις τον πόθο σου για εκείνον.

Βγάλε τις πυτζάμες

Σύμφωνα με έρευνα της αμερικανικής εταιρείας Cotton USA, το 57% όσων κοιμούνται χωρίς ρούχα δηλώνουν ευτυχισμένοι με το σύντροφό τους. Οι πιτζάμες και η συνήθεια να φοράμε ρούχα στο κρεβάτι μπορεί να παίξουν ανασταλτικό ρόλο στην ερωτική ζωή μας. Η έρευνα έδειξε επίσης ότι το ολόγυμνο σώμα στο κρεβάτι, αν μη τι άλλο, εξάπτει το ερωτικό ενδιαφέρον.

 

 

 

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ