στάσεις για να φαίνεσαι αδύνατη

Ανησυχείς μήπως στο κρεβάτι τονίζονται οι γλουτοί σου ή φαίνονται τα έξτρα παχάκια; Υπάρχουν τρόποι να δείξεις καλύτερη και εμείς μαζέψαμε τις top στάσεις για να φαίνεσαι αδύνατη.

Μην αφήνεις τα έξτρα κιλά να μπαίνουν εμπόδιο στην… κρεβατοκάμαρα και την απόλαυση. Έχε υπόψη σου πως εκείνος δεν βλέπει σαν αγγαρεία τις ερωτικές στιγμές που περνάει μαζί σου. Αν αυτό δεν σε πείθει, οι έρευνες δείχνουν πως το 86% των αντρών ομολογεί πως το καλύτερο κρεβάτι της ζωής τους το βίωσαν με κάποια γυναίκα που δεν είχε διαστάσεις μοντέλου.

Ιδού ποιες είναι οι στάσεις για να φαίνεσαι πιο αδύνατη

Ρίξε λίγο φως

Ο σωστός φωτισμός δεν είναι σημαντικός μόνο στη φωτογραφία ή την τηλεόραση, μπορεί να κάνει θαύματα και στη σεξουαλική σου ζωή. Τοποθέτησε κεριά στο υπνοδωμάτιο: το φως τους απαλύνει τα χαρακτηριστικά του σώματος, ενώ δημιουργεί πιο ρομαντική ατμόσφαιρα.

Δεν τα θέλεις; Άναψε ένα φως στο διάδρομο ή κάποιο μικρό πορτατίφ, αλλά όχι το φως οροφής ή επιδαπέδια λάμπα χωρίς dimmer, γιατί δημιουργεί άσχημες σκιές. Τέλος, μην κλείνεις τελείως το φως, γιατί δείχνει άτομο ανασφαλές, κάτι που ρίχνει τη διάθεση του συντρόφου σου.

Φέρε το πόδι μπροστά

Ξάπλωσε πλάγια φέρνοντας το ένα σου πόδι μπροστά. Έτσι δείχνει η μέση σου μικρότερη και οι γοφοί σου πιο προκλητικοί. Μην απλώνεις τα χέρια σου – όσο πιο κοντά είναι στο σώμα σου τόσο πιο στητό δείχνει το στήθος σου.

Βάλε ψηλά τακούνια – Από τις top στάσεις για να φαίνεσαι αδύνατη

Φόρεσε τις πιο καυτές γόβες σου ακόμη κι όταν είσαι γυμνή – θα δείξεις πιο ψηλή και πιο αδύνατη, ενώ θα νιώσεις αρκετά hot!

Πες ναι στο “ντυμένο” κρεβάτι

Η αίσθηση της τριβής αλλά και η… πρωτότυπη πρόταση θα τον εξιτάρει, ενώ εσύ θα καλύψεις τα σημεία σου που σε κάνουν να νιώθεις άβολα.

Πίστεψε ότι είσαι καυτή και χωρίς στάσεις για να φαίνεσαι αδύνατη

Το στρες που έχεις και η υπερπροσπάθεια που κάνεις για να καλύψεις τα αδύναμα σημεία του σώματός σου κατά τη διάρκεια μπορούν να σου στερήσουν την απόλαυση. Το παν είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και τότε καμία κοιλίτσα δεν είναι εμφανής στο σύντροφό σου. Το θέμα είναι η διάθεσή σου να είναι hot να θέλεις να δοκιμάσεις νέα πράγματα μαζί του και να μην ανησυχείς για το πώς φαίνεσαι.

Ποιο είναι το αδύναμο σημείο σου; Αυτές είναι οι στάσεις για φαίνεσαι πιο αδύνατη

Κοιλίτσα ή χαλαρό στήθος

  • Στάση: Ιεραποστολική.
  • Γιατί: Η κοιλιά σου, όταν είσαι ξαπλωμένη, δεν δείχνει φουσκωμένη, ούτε και το στήθος τόσο χαλαρό. Αν είναι αρκετά μεγάλο και δεν νιώθεις άνετα, μπορείς να φορέσεις ένα σουτιέν.

Μπούτια και γάμπες

  • Στάση: Από πάνω.
  • Γιατί: Πολύ δύσκολα θα ασχοληθεί με τα κάτω άκρα, αφού θα είναι ιδιαίτερα απασχολημένος με τη θέα του στήθους σου.

Περιφέρεια και γλουτοί

  • Στάση: Όρθια και αντικριστά.
  • Γιατί: Εκείνος επικεντρώνεται στην οπτική επαφή και στην τριβή από την όρθια στάση.

Προτίμησε τη στάση τριών τετάρτων! Λεπταίνει το προφίλ σου, ενώ τονίζει όμορφα τις καμπύλες του στήθους και των γοφών σου.

Δες και αυτό: Καυτό κρεβάτι στην εξοχή: Γιατί να το κάνεις και γιατί… όχι