- Διαφήμιση -


Ποδολαγνεία ή ποδοφιλία, φετιχισμός ποδιών ή λατρεία των κάτω άκρων, όπως και να το έχεις ακούσει όπως και να το διατυπώσεις, πρόκειται για την πιο κοινή μορφή σεξουαλικού φετιχισμού χωρίς τη χρήση ερωτικών βοηθημάτων ή μέρη του σώματος και ενδιαφέρονται για αυτό κυρίως άνδρες. Αφορά στην έντονη ερωτική επιθυμία κυρίως για τις πατούσες και τα δάχτυλα των ποδιών και είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο.

Για του λόγου το αληθές, μάθε πως, ερευνητές του πανεπιστημίου της Μπολόνια αποκάλυψαν ότι τα πόδια προκαλούν την μεγαλύτερη σεξουαλική έλξη σε ποσοστό που αγγίζει το 47%. Οι «συνεργάτες» τους, τα παπούτσια, οι μπότες καθώς οι κάλτσες – καλσόν ανέρχονται πρώτα στη λίστα των φετίχ, σε ποσοστό που αγγίζει το 64%!
Σημείωσε ότι, ο Sigmund Freud – ο γνωστός σε όλους μας φυσιολόγος και ψυχίατρος- θεωρούσε το φετίχ της ποδολαγνείας σαν μια δεσμευτική μορφή του φετιχισμού;

- Διαφήμιση -

Πιο αναλυτικά:

Οι λάτρεις των κάτω άκρων χωρίζονται σε σε δύο κατηγορίες. Τους καθαρά φετιχιστές ποδολάγνους οι οποίοι λατρεύουν τα άκρα ως «έμψυχα αντικείμενα» δηλαδή αντλούν ηδονή από το συγκεκριμένο σημείο του σώματος.
Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι ποδολάγνοι – υποτακτικοί / σκλάβοι, οι οποίοι βρίσκουν ικανοποίηση στο γεγονός ότι υποτάσσονται κάτω από τα πόδια μιας γυναίκας – αφέντρας.

Οι… ποδοσκλάβοι ευχαριστιούνται όταν η «αφέντρα» τους, πατάει πάνω τους ακόμα και αν τα τακούνια της είναι μυτερά. Ουσιαστικά είναι σαν της λένε: «Μου αξίζει να πατηθώ από τα πόδια σου». Αν ο «σκλάβος» φέρει εις πέρας τη «δουλειά» του, η αφέντρα ως ανταμοιβή, φέρνει εις πέρας κάθε σεξουαλική επιθυμία του.

Η τιμωρία – ανταμοιβή δεν έχει περιορισμούς, η φαντασία οργιάζει και οι επιλογές είναι θέμα προτιμήσεων.

Οι φετιχιστές ποδιών βρίσκονται σε κάθε κοινωνικό επίπεδο.
Η ποδολαγνεία του διάσημου σκηνοθέτη Quentin Tarantino είναι ορατή στις ταινίες του. Ελκυστικές γυναίκες εμφανίζονται τους με τις πατούσες τους εκτεθειμένες ή βάφουν όλως τυχαίως τα νύχια τους ή περνούν από την οθόνη με τις ψηλοτάκουνες γόβες τους… Αν φέρεις στο νου σου, το φιλμ «Kill Bill» θα έχεις παρατηρήσει την μούσα του, Uma Thurman, να εμφανίζεται ξυπόλυτη.

Επίσης, η Miranda Ker είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξη της για τον Orlando Bloom: «Είμαι μανιακή με τα νύχια μου και δεν εννοώ μόνο τα νύχια των χεριών αλλά και των ποδιών. Ο Orlando έχει θέμα με αυτό. Έχει φετίχ με τα πόδια».

Στις μέρες μας, η ποδολαγνεία έχει αποενοχοποιήθει, έχει αναπτυχθεί και τα γυναικεία πόδια είναι το απόλυτο φετίχ και δεν αφορά αποκλειστικά υποτακτικούς BDSM.
Να ξέρεις ότι, τα βαμμένα νύχια καθώς και οι βελούδινες φτέρνες αποτελούν σημεία έλξης για έναν φετιχιστή ποδιών. Το ίδιο ισχύει και τα κοσμήματα ποδιών ( δαχτυλίδια στα δάχτυλα και τα βραχιόλια στους αστραγάλους) και πρωταγωνιστούν στις φαντασιώσεις ενός ποδολάγνου.


Αν αναρωτιέσαι για το μέγεθος.. Παίζει ρόλο ή όχι;
Ίσως είναι η πρώτη φορά που με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε… όχι!
Τι 37 τι 42…! Ούτε το μέγεθος του ποδιού ούτε το μήκος δαχτύλων, μπορουν να παίξουν ουσιαστικό ρόλο, επίσης, δεν υπάρχει κάποιος «κανόνας» για έναν φετιχιστή διότι τα γούστα είναι υποκειμενικά!


Προσοχή!!!


Η μυρωδιά των άκρων έχει ακριβώς την ίδια σημασία που έχει η οσμή των γεννητικών οργάνων. Επιβάλλεται η καθαριότητα τους να γίνεται διεξοδικά και καθημερινά.
Με λίγα λόγια:
Οι ποδολάγνοι διεγείρονται από τα πόδια τα οποία χρησιμοποιούνται σαν προκαταρκτική συμπεριφορά και δεν είναι λίγες οι φορές που υποκαθιστούν και την ερωτική πράξη. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Οι πατούσες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες και δίνουν ευχαρίστηση και στους δύο συντρόφους, για εκείνους, η συνουσία ξεκινά από… πόδια!

Ο αληθινός φετιχιστής ποδιών, λατρεύει τα κάτω άκρα. Είτε είναι γυμνά είτε ένα μέσα σε παπούτσι ή φορούν νάιλον κάλτσες. Για να φτάσει σε οργασμό γλείφει, πιπιλάει, τρίβει το αντικείμενο του πόθου του. Κοινώς ονομάζεται podophiliac (ποδοφιλικός).

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ