επικίνδυνη στάση στο κρεβάτθ
- Διαφήμιση -

Μπορεί να σου φαίνεται αστείο όμως υπάρχει μια στάση τόσο επικίνδυνη στο κρεβάτι, που μας έχει κοστίσει θύματα! Σύμφωνα με μία έρευνα που έκαναν Βραζιλιάνοι επιστήμονες, όταν η γυναίκα είναι από πάνω υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να συμβεί το μοιραίο, εάν φυσικά η κατάσταση ξεφύγει όσο αφορά το πάθος και την ένταση. Ποιο είναι αυτό; Να ακουστεί το “κρακ” και να μείνει αξέχαστος ο πόνος στο μόριο του καλού σας αφού θα του έχει σπάσει!

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Advances in Urology βρήκε πως οι γυναίκες είναι πολύ πιθανό, άθελά τους βέβαια, να τραυματίσουν τον ερωτικό τους σύντροφο στη συγκεκριμένη στάση. Από τα 44 κατάγματα πέους που εξέτασαν από τον Ιανουάριο του 2000 μέχρι τον Μάρτιο του 2012 σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία της Βραζιλίας. βρήκαν πως πάνω από το 50% είχε γίνει όταν η γυναίκα ήταν από πάνω! Το “doggy style” έρχεται δεύτερο με 29%, μία στάση όπου βέβαια εάν συμβεί το μοιραίο οι άντρες έχουν μόνο τον εαυτό τους να κατηγορήσουν οπότε εμείς τουλάχιστον, είμαστε καλυμμένες.

- Διαφήμιση -

Το πολύ σοβαρό στοιχείο -όχι πως το να πάθεις κάταγμα στο πέος δεν είναι!- που προέκυψε από την έρευνα είναι πως οι άντρες επειδή ντρέπονται να πάνε στο νοσοκομείο και να πουν τι έπαθαν περιμένουν μέχρι και 6 ώρες μέσα σε φρικτούς πόνους, μέχρι να το πάρουν απόφαση και να πάνε στα επείγοντα να ζητήσουν βοήθεια! Την επόμενη φορ.α λοιπόν, που θα είστε στο… mood επιλέξτε σοφά.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ