- Διαφήμιση -

Συµβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες: ένας αναπάντεχος παράγοντας (ο ενοχλητικός συναγερµός ενός αυτοκινήτου, το κουδούνι που χτυπάνε για να µοιράσουν διαφηµιστικά φυλλάδια κ.λπ.) µπορεί να εξαφανίσει στη στιγµή τη διάθεσή σου. Αλλά δεν χρειάζεται να χαθεί η σπίθα. Αν αποπροσανατολιστείς λόγω της διακοπής, το ίδιο θα κάνει και ο σύντροφός σου. Αν συµπεριφερθείς σαν να µην είναι και τίποτα σοβαρό, ο σύντροφός σου θα πιάσει και πάλι «δουλειά». Να πώς θα ξαναβρείτε κι οι δύο γρήγορα την όρεξή σας.

Σε χαλάει:

- Διαφήμιση -

Κάνεις σεξ και πρέπει να απαντήσεις σε τηλεφώνηµα από τη δουλειά σου.

Η λύση:

Πριν σηκώσεις το τηλέφωνο, κατεύνασε το σύντροφό σου µε ένα (προληπτικό) «ευχαριστώ». Πες του ότι λατρεύεις το πόσο υποστηρίζει την καριέρα σου και πόσα σηµαίνει αυτό για σένα. Όταν αποδίδεις ένα θετικό χαρακτηριστικό σε κάποιον, θέλει αυτή την ενίσχυση της αυτοεκτίµησής του, οπότε ανταποκρίνεται σε αυτό. Αφού κλείσεις το τηλέφωνο, επανάλαβε το κοµπλιµέντο και χρησιµοποίησέ το ως µετάβαση για να ξαναβρείτε τη διάθεσή σας: «Είσαι υπέροχος. Λοιπόν, πού είχαµε µείνει;».

Σε χαλάει:

Απολαµβάνεις ένα ροµαντικό δείπνο, όταν µια φίλη ρωτά αν µπορεί να καθίσει µαζί σας.

Η λύση:

Δράσε γρήγορα – όσο περισσότερο χρονοτριβεί τόσο πιο δύσκολο θα είναι να της ζητήσεις να φύγει. Το µυστικό είναι να της δείξεις λίγη αγάπη, ξεκαθαρίζοντας αµέσως στο σύντροφό σου ότι αυτός είναι το Νο1. Μπορείς να πεις: «Είναι υπέροχο που σε βλέπω και θέλω πολύ να τα πούµε, αλλά θέλω να σ’ ακούσω µε προσοχή – και τώρα την έχει αποκλειστικά ο σύντροφός µου». Έπειτα, δώσ’ της µια αγκαλιά και υποσχέσου ότι θα της τηλεφωνήσεις την εποµένη. Πρόσεξε µόνο µην επικρίνεις τη φίλη σου καθώς θα φεύγει (λέγοντας, π.χ., «µα καλά, δεν καταλαβαίνει καθόλου;»). Οι άντρες έλκονται περισσότερο από τις κεφάτες προσωπικότητες, όπως δείχνουν οι έρευνες, οπότε η µειωτική στάση σου µπορεί να προκαλέσει τη δυσαρέσκειά του.

Σε χαλάει:

Είναι υπερβολικά περιποιητικός στο κρεβάτι και σε αγχώνει: «Είσαι εντάξει; Σε βολεύει αυτή η στάση; Σ’ αρέσει αυτό;».

Η λύση:

Τουλάχιστον ο σύντροφός σου είναι επικεντρωµένος στην απόλαυσή σου και είναι πρόθυµος να τα κάνει όλα σωστά. Φυσικά, δεν γνωρίζει ότι οι ερωτήσεις του σου ρίχνουν τη λίµπιντο. Οι περισσότεροι άντρες δεν καταλαβαίνουν πόση αυτοσυγκέντρωση χρειάζεται το σεξ για τις γυναίκες, γιατί πολύ απλά δεν απαιτείται ούτε κατά διάνοια η ίδια αυτοσυγκέντρωση από µέρους τους. Για να διορθώσεις την κατάσταση, µίλα ψιθυριστά και πες: «Τα πας τέλεια. Θα σου δείξω µε τα χέρια µου αν θέλω κάτι διαφορετικό». Έπειτα, φίλησέ τον – είναι ένας σίγουρος τρόπος να του κλείσεις το στόµα και να του δώσεις να καταλάβει.

Σε χαλάει:

Είσαι σχεδόν σίγουρη ότι η συγκάτοικός σου σας ακούει όσο κάνετε έρωτα.

Η λύση:

Αν εσύ είσαι η «φασαριόζα», προσπάθησε να βάλεις τα δάχτυλά του στο στόµα σου ή να χωθείς στο λαιµό ή τον ώµο του. Μπορείς να ικανοποιήσεις την ανάγκη να… µουγκρίζεις µε ένα υποκατάστατο. Ο άντρας θέλει να ξέρει ότι το απολαµβάνεις, οπότε το να δαγκώσεις το πουκάµισό του, για παράδειγµα, θα τον ανάψει. Ή µετάτρεψε το πρόβληµα σε ένα σέξι παιχνίδι: πες του ότι θα κάνετε σιωπηλό σεξ (φτάνει να βάλεις το δάχτυλό σου στα χείλη του και να τον κοιτάξεις όλο νόηµα) και επικεντρωθείτε στις άλλες αισθήσεις, καθώς προσπαθείτε να µην κάνετε θόρυβο. Δίνει την αίσθηση του κρυφού, κάτι που αυξάνει τον ερωτισµό. Αν το πρόβληµα είναι ο θόρυβος που κάνει το κρεβάτι (ή ο καναπές), αλλάξτε θέση για ν’ αποφύγετε τους… τριγµούς.

Σε χαλάει:

Είσαι έτοιµη να κάνεις σεξ όταν συνειδητοποιείς ότι δεν ξυρίστηκες ή ότι δεν έχεις κάνει µπάνιο.

Η λύση:

Αν δεν µιλάµε για ακραίες καταστάσεις, το θέµα δεν είναι και τόσο σοβαρό. Με απλά λόγια, οι άντρες δεν τα προσέχουν αυτά όσο νοµίζεις. Μάλιστα, πολλοί άντρες βρίσκουν εξαιρετικά ερεθιστική τη φυσική µυρωδιά της γυναίκας. Αν όµως ο ενθουσιασµός δεν αρκεί για να σε κάνει να νιώσεις σέξι, πάρε τον έλεγχο: πρότεινέ του να κάνετε µαζί ένα ντους ή ένα αφρόλουτρο ή να ανάψετε κεριά (το φως τους κολακεύει τους πάντες). Οδήγησε τα χέρια του και το στόµα του σε περιοχές του σώµατός σου µε τις οποίες δεν νιώθεις άβολα. Θα λατρέψει την πρωτοβουλία που αναλαµβάνεις.

Σε χαλάει:

Σε τροµάζει ο σκύλος/η γάτα/η χελώνα του, που σας κοιτάζει από την άλλη άκρη του δωµατίου.

Η λύση:

Αν και έχεις κάθε δικαίωµα να ζητήσεις ευγενικά να βγάλει το κατοικίδιό του από το δωµάτιο, οι ειδικοί συµφωνούν ότι έχει να κάνει περισσότερο µ’ εσένα παρά µε το ζώο, που µάλλον κοιτάει αδιάφορα. Πάντα θα υπάρχουν πράγµατα που σου αποσπούν την προσοχή. Σ’ εσένα έγκειται η ευθύνη να βρεις την ερωτική σου διάθεση. Κλείσε τα µάτια, ανάπνευσε βαθιά και φαντασιώσου κάτι µε τον άντρα µε τον οποίο βρίσκεσαι στο κρεβάτι, ή ακόµα και έναν σέξι διάσηµο στην αγαπηµένη σου σεξουαλική σκηνή. Επικεντρώσου στην αίσθηση και όσο περισσότερο διεγείρεσαι τόσο πιο εύκολα θα ξεχάσεις οτιδήποτε (ή οποιονδήποτε) άλλο βρίσκεται στο δωµάτιο.

Διάβασε επίσης:

Αυτή είναι η νούμερο ΕΝΑ φαντασίωση των ανδρών στο σεξ!

Έχεις ακούσει για τον πολλαπλό οργασμό; Να πως θα τον πετύχεις απόψε κιόλας!

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ