- Διαφήμιση -

Aπό την 1η Ιουνίου 2015 η RIST HELLAS αποτελεί τον νέο επίσημο αντιπρόσωπο του FOSSIL GROUP για την Ελλάδα. Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η FOSSIL GROUP εμπιστεύτηκε στην RIST HELLAS την εισαγωγή και διανομή στα καταστήματα των διεθνώς αναγνωρισμένων προϊόντων ωρολογοποιίας που υπάγονται στο FOSSIL GROUP, δηλαδή: FOSSIL, SKAGEN, ADIDAS, BURBERRY, DKNY, MICHAEL KORS, MARC BY MARC JACOBS και EMPORIO ARMANI WATCHES καθώς και τα κοσμήματα των εταιρειών FOSSIL, SKAGEN, EMPORIO ARMANI JEWELRY και MICHAEL KORS.

Σημειώνεται ότι τα διάσημα κοσμήματα MICHAEL KORS εισάγονται και διανέμονται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, και αναμένεται θερμή αποδοχή τους από το ελληνικό κοινό.

- Διαφήμιση -

Οι μάρκες αυτές που έχουν ήδη παγκόσμια αίγλη, θα ακολουθήσουν τη δυναμική και στρατηγική πορεία τοποθέτησης και ανάπτυξης που υπαγορεύει τόσο το μεγάλο brand name τους όσο και το όραμα της Fossil Group και της Rist Hellas για την εξέλιξή τους.

Η Rist Hellas, με έδρα την Θεσσαλονίκη, μέσα σε εννέα μήνες έχει κατορθώσει να αναδειχθεί σε έναν από τους πιο δραστήριους και δυναμικούς παίχτες της εξαιρετικά απαιτητικής αγοράς, αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία των ηγετικών στελεχών της και την ευελιξία που της παρέχει η GECX Group, της οποίας αποτελεί θυγατρική.

Ο κ. Βασίλης Τοτόλης, CEO της RIST HELLAS, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη ευθύνη η διαχείριση και ανάπτυξη παγκόσμιων brands σε οποιαδήποτε αγορά. Ειδικά στην ελληνική αγορά όμως είναι και μεγάλη πρόκληση.

Ευχαριστούμε το Fossil Group για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για το ελληνικό luxury retail και δηλώνουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους βάζοντας την σφραγίδα της Rist Hellas στην στρατηγική ανάπτυξη των brand τους».

Διάβασε επίσης:

Πώς να ντυθείς αν έχεις σωματότυπο κλεψύδρα

Οι εσπαντρίγιες που θα φοράς όλο το καλοκαίρι!

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ