Πώς κοιµάται ο σύντροφός σου; Έχεις προσέξει ποια είναι η αγαπηµένη του στάση;
Αν όχι, ήρθε η ώρα να το κάνεις! Ο τρόπος που κοιµάται µπορεί να σου αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά του, ακόµα και για τις βαθύτερες σεξουαλικές του επιθυµίες.

Η στάση που επιλέγεις στον ύπνο µοιάζει να ελέγχεται από το υποσυνείδητό σου. Όµως, σύµφωνα µε έρευνες, η προσωπικότητά σου είναι εκείνη που την καθορίζει. Για να γνωρίσεις, λοιπόν, κάποιον καλύτερα και να δεις πέρα από την «πρώτη ανάγνωση», το µυστικό βρίσκεται στο… κρεβάτι.

Μπρούµυτα

Το προφίλ του:

Του αρέσει να έχει τον έλεγχο. Καλύπτοντας µε το σώµα του το κρεβάτι, δείχνει πως είναι ο κυρίαρχος του χώρου. Αυτοί οι άντρες συνήθως έχουν όραµα και εστιάζουν στο στόχο τους.

Το σεξ µαζί του:

Είναι ο παραδοσιακός άντρας, που το πιθανότερο είναι να µην πειραµατίζεται και να µένει πιστός στη στάση που βολεύει και τους δυο σας. Για να αποφύγεις τη ρουτίνα, πρότεινέ του µια νέα στάση ή πάρε πρωτοβουλία και ξάφνιασέ τον την επίµαχη στιγµή.

Στο πλάι

Το προφίλ του:

Αυτή είναι η πιο συνηθισµένη στάση. Οι άντρες αυτής της κατηγορίας είναι χαλαροί και συµβιβάζονται εύκολα. Αν σηκώνει τα γόνατά του ψηλά, στην εµβρυακή θέση, τότε είναι ευαίσθητος και θέλει να νιώθει άνετα.

Το σεξ µαζί του:

Ο τύπος αυτός είναι συναισθηµατικός και τα κάνει όλα αργά και σταθερά. Τα προκαταρκτικά είναι πολύ σηµαντικά για εκείνον και δεν τα παρακάµπτει ποτέ.

Στριφογυρίζει

Το προφίλ του:

Παρόλο που κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλάζουµε πλευρό κατά µέσο όρο 35 φορές, οι συνεχείς και απότοµες κινήσεις, πέρα από το φυσιολογικό, δείχνουν πως ο σύντροφός σου έχει έντονο στρες. Η καθηµερινή άσκηση µπορεί να βελτιώσει την κατάσταση, να µειώσει το άγχος και να τον βοηθήσει να χαλαρώσει.

Το σεξ µαζί του:

Οι άντρες µε έντονο στρες θέλουν είτε πολύ σεξ είτε καθόλου. Αν ανήκει στην πρώτη κατηγορία, ένα στα γρήγορα είναι η ιδανική λύση. Αν όµως ανήκει στη δεύτερη, µην τον πιέζεις, γιατί θα αγχωθεί περισσότερο. Μπορείς να του κάνεις ένα χαλαρωτικό µασάζ και όπου σας βγάλει!

Ανάσκελα

Το προφίλ του:

Η στάση του δείχνει πως είναι αισιόδοξος και σίγουρος για τον εαυτό του. Πρόσεξε πώς τοποθετεί τα χέρια του. Αν τα βάζει πίσω από το κεφάλι, στη στάση του βασιλιά, τότε είναι πολύ κοινωνικός και του αρέσει να τραβά την προσοχή.

Το σεξ µαζί του:

Είναι πολύ ενεργητικός κατά τη διάρκεια του σεξ και του αρέσουν οι εναλλαγές. Είναι, όµως, και ο τύπος που θέλει να έχει το πάνω χέρι στο κρεβάτι.

Διάβασε επίσης:

Τι σκέφτεται εκείνος για τις ατέλειές σου;

Βρες ξανά την αυτοπεποίθησή σου και δες την ψυχολογία σου να εκτοξεύεται!