πριγκίπισσα Νταϊάνα τι έτρωγε
- Διαφήμιση -

Μπορεί στη συνείδηση μας η πριγκίπισσα Νταϊάνα να ήταν πάντα αδύνατη, αλλά στη πραγματικότητα αυτό το πέτυχε γιατί έκοψε 1 πράγμα από την διατροφή της. Η ίδια, έπασχε από διαταραχές και μόλις η ζυγαριά ανέβαινε, την έπιανε άγχος.

Έτσι, η ίδια η πριγκίπισσα προσέλαβε στο παλάτι τον γνωστό σεφ των παλατιών Darren McGrady, ο οποίος υπήρξε και σεφ της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Αυτός την ανέλαβε εξολοκλήρου.

- Διαφήμιση -

Ο γνωστός σεφ αντί να φτιάχνει πλούσια γεύματα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, έπρεπε να φτιάχνει υγιεινά γεύματα. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του αναφέρει πως είχε τις εξής εντολές από την Πριγκίπισσα: «Φροντίστε για τα λιπαρά και εγώ θα φροντίσω τους υδατάνθρακες στο γυμναστήριο». Αυτό σήμαινε όχι πλέον κόκκινο κρέας και αντ’ αυτού πιάτα γεμάτα θρεπτικά συστατικά και λαχανικά!

Η Πριγκίπισσα θα έτρωγε τα αγαπημένα της φαγητά όπως ήταν το ψωμί και η πουτίγκα βουτύρου, ωστόσο δεν θα ξέφευγε ποτέ από την διατροφή της. Ακόμη και κατά τη διάρκεια των πάρτι που διοργάνωνε και ενώ γέμιζε τα πιάτα των καλεσμένων της με χιλιάδες θερμίδες, η ίδια παρέμενε πιστή στο διατροφικό της πρόγραμμα.

«Στο τραπέζι πάντα υπήρχε η έκδοση γεμάτη λιπαρά, αλλά και η έκδοση χωρίς λιπαρά» δηλώνει ο McGrady. Σε παραδοσιακά πιάτα και συνταγές προτιμούσε να ετοιμάζει τη δική της έκδοση με υλικά χωρίς λιπαρά. Ωστόσο, η πριγκίπισσα Νταϊάνα έκοψε τελείως το αλκοόλ, αφού εκεί δεν μπορούσε να κάνει και πιο… light version! Σατανικό, δεν μπορείτε να πείτε…

Στα πιο εγχώρια τώρα, δείτε και τι τρώνε για μεσημέρι Ρουβάς και Ζυγούλη εδώ

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ