Λάουρα Νάργες πόσα κιλά είναι
- Διαφήμιση -

Η Λάουρα Νάργες έχει μια συγκεκριμένη δίαιτα, που την κάνει κάθε φορά που θέλει να χάσει κιλά! Μάλιστα παλαιότερα, έχασε 6 κιλά σε 3 μήνες με αυτό το πρόγραμμα και η αλήθεια είναι πως η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει από τα πιο θηλυκά σώματα.

Κάθε φορά που η Λάουρα Νάργες βλέπει ότι η ζυγαριά της έχει πάρει την… άνοδο, προσέχει τη διατροφή της χωρίς να στερείται τίποτα και φροντίζει να κάνει σωστούς συνδυασμούς τροφών. Όπως θα δείτε μάλιστα το πρόγραμμα διατροφής της είναι πολύ εύκολο και μπορεί να το κάνει η καθεμιά μας.

- Διαφήμιση -

«Το πρωί τρώω ένα τοστ με τυρί και γαλοπούλα, γύρω στις 10 μία μπάρα δημητριακών, το μεσημέρι επιλέγω μπιφτέκια με πράσινη σαλάτα τα οποία αντικαθιστώ και με στήθος κοτόπουλο, ενώ το τέλειο βραδινό μου είναι ο ψητός σολομός με σαλάτα», αποκαλύπτει η ίδια, συμπληρώνοντας: «Εντάξει, δεν θα σου κρυφτώ, τρελαίνομαι για σοκολάτα και πίτσα αλλά προσπαθώ με νύχια και με δόντια να τα αποφεύγω ακόμα και όταν έχω καλεσμένους φίλους στο σπίτι» λέει η ίδια!

Όσο για το ποιο φαγητό ήταν πλήρως απαγορευμένο; Η Λάουρα Νάργες τονίζει: «Έκανα μια πάρα πολύ συγκεκριμένη δίαιτα! Κοτόπουλο χωρίς λάδι ή αλάτι ή γενικά κάτι άπαχο… Συγκεκριμένη ποσότητα ρυζιού, καθόλου υδατάνθρακες! Τα μακαρόνια ήταν απαγορευμένα τελείως! Είχα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής που δεν επιτρεπόταν να το παρακάμψω γιατί αλλιώς θα έχανα και τον στόχο μου. Δηλαδή να είμαι κανονικά στα κιλά μου…»

Πόσα κιλά είχε χάσει στο Survivor η Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες, μπήκε πιο δυναμικά στην ζωή μας όταν συμμετείχε στο Survivor. Μαλιστα στο παιχνίδι είχε παραμείνει αρκετό καιρό με αποτέλεσμα να χάσει και αρκετά κιλά. Σχετικά με αυτό είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Γενικά χάνω πολύ δύσκολα κιλά! Εδώ από πριν έκανα δίαιτες, έτρωγα καρότα και λαχανικά και έχανα ελάχιστα. Μετά από ένα σημείο είχε κολλήσει ο μεταβολισμός μου από πριν μπω στο παιχνίδι..Γενικά δεν χάνω εύκολα κιλά!» και συνέχισε: «Στο παιχνίδι έχασα 9 κιλά συνολικά και πλέον προσέχω να τα διατηρήσω γιατί θέλω να επιστρέψω σε αυτά που ήμουν παλιά. Δηλαδή θέλω να χάσω άλλα 3 κιλά… Χθες να φανταστείς είχα πατάτες τηγανιτές που τους έχω αδυναμία, και δεν έφαγα…».

Μιας που μιλάμε για δίαιτες, δείτε εδώ εκείνη και της Άννας Βίσση – Είναι η περίφημη fire flat

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ