δίαιτα με σωληνάκι τι είναι
- Διαφήμιση -

Νέα μόδα της εποχής είναι η tube diet ή αλλιώς η δίαιτα με το σωληνάκι! Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι μόνο για τολμηρούς και η δίαιτα αυτή θα σε κάνει σίγουρα μισή. Αντέχεις όμως να την κάνεις; Είναι ίσως από τις πιο σκληροπυρηνικές δίαιτες όλων των εποχών και θα καταλάβεις γιατί…

Η δίαιτα με σωληνάκι ή TUBE DIET, είναι μια τεχνική δίαιτας που ο ενδιαφερόμενος σιτίζεται για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα μέσω ενός μικρού σωληνίσκου. Ένας μικροσκοπικός σωληνίσκος (feeding tube), μπαίνει χωρίς αναισθησία σε ελάχιστο χρόνο από την μύτη και καταλήγει στο στομάχι.

- Διαφήμιση -

Ο ενδιαφερόμενος διατρέφεται με ένα ειδικό πρωτεϊνικό διάλυμα από 3-10 ημέρες και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, δημιουργείτε μια μεταβολική κατάσταση λεγόμενη διατροφική κέτωση που προκαλεί ακραία διακοπή της πείνας και κορεσμό.

Η χορήγηση του διαλύματος πρωτεΐνης είναι εξατομικευμένη για κάθε ασθενή, και πρέπει να είναι αργή και συνεχής ενώ η λιπόλυση ελέγχεται κάθε ημέρα.

Πώς ελέγχεται η TUBE DIET

Η χορήγηση του διαλύματος ελέγχεται με μια μικρή ηλεκτρονική αντλία, που ωθεί τις πρωτεΐνες που περιέχονται σε ειδικό σάκο, μέσω του σωλήνα σίτισης, στο στομάχι μας.Με τον τρόπο αυτό ο ασθενής σιτίζεται, διατηρεί την ενέργειά του, δεν αισθάνεται πείνα και χάνει λίπος ενώ διατηρεί το μυϊκό του σύστημα.

Επίσης η κατάσταση συνεχόμενης ροής σίτισης στον άνθρωπο υπάρχει μόνο στην φάση κύησης πριν την γέννα.Η αντλία είναι μεταφερόμενη και μαζί με τον σάκο του διαλύματος μπορούν εύκολα να κρύβονται και να μεταφέρονται σε μια τσάντα ή ένα σακίδιο. 
Ο σωλήνας είναι διαφανής και διακριτικές, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της θεραπείας ο ασθενής κάνει μια φυσιολογική ζωή.

Η αποτελεσματικότητα είναι περίπου 7-10% του βάρους μας σε δέκα ημέρες. Αφορά όλες τις κατηγορίες διαταραχής βάρους και λίπους ακόμα και την κυτταρίτιδα. Η διάρκεια και αυτή εξατομικεύεται και μπορεί να είναι από 3-10 ημέρες.

Η θεραπείας απολίπωσης TUBE DIET μπορεί να ξαναεπαναληφθεί όσες φορές επιθυμούμε αλλά πρέπει να μεσολαβούν μεσοδιαστήματα απλής συντήρησης ή δίαιτας και αυτό κρίνεται από τον ιατρό.

iakovos-theodosiou.com

Αν αυτή η δίαιτα σου φαίνεται too much, δες και εκείνη με πίτσα, σίγουρα θα σε ενθουσιάσει

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ