Απώλεια βάρους με νερό
- Διαφήμιση -

Το νερό με λεμόνι θεωρείται το απόλυτο detox ρόφημα. Τη “δουλειά” της απώλεια κιλών όμως, δεν την κάνει το κίτρινο εσπεριδοειδή αλλά το κύριο συστατικό, δηλαδή το νερό! Ωστόσο, συμβάλει στην προσπάθεια για αδυνάτισμα και βοηθά στην ενίσχυση του μεταβολισμού. Είτε είσαι οπαδός αυτού του ροφήματος είτε όχι, σου παρουσιάζουμε ένα ακόμη πιο αποτελεσματικό ρόφημα Ποιο είναι αυτό;

Κρύο νερό με πάγο. Τόσο απλό αλλά τόσο αποτελεσματικό. Αυτό συμβαίνει γιατί, κατόπιν ερευνών απεδείχθη ότι, καταναλώνοντας κάτι παγωμένο, ο οργανισμός μας καταναλώνει θερμίδες προκειμένου να διατηρήσει σε φυσιολογικά επίπεδα την θερμοκρασία του σώματος.

- Διαφήμιση -

Η γενική σύσταση σε ημερήσια πρόσληψη υγρών σύμφωνα με την EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων) είναι 2 λίτρα για τις ενήλικες γυναίκες και 2,5 λίτρα για τους ενήλικους άντρες. Ωστόσο, οι ανάγκες του οργανισμού από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφοροποιούνται, οπότε μην υπερβάλλεις.

Να θυμάσαι ότι, η κατανάλωσή του, από μόνη της δεν οδηγεί σε απώλεια βάρους. Χρειάζεται ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ