- Διαφήμιση -

Κάνε το smartphone σου σύμμαχό σου στη σωστή διατροφή. Τα παρακάτω applications μπορούν να λειτουργήσουν σαν τον προσωπικό σου διαιτολόγο!

Calorie counter

- Διαφήμιση -

Έναν κατάλογο µε πάνω από 250.000 φαγητά και τρόφιµα µπορείς να βρεις σε αυτή την εφαρµογή. Επίσης, οι δηµοφιλείς ασκήσεις και οι υγιεινές συνταγές που σου προτείνει µπορεί να σου λύσουν τα χέρια και να σε βοηθήσουν ακόµα περισσότερο στην προσπάθειά σου να χάσεις κιλά.

Calorie Counter, Dining Out, Food and Exercise Tracker

Αυτή η εφαρµογή δεν είναι απλώς ένας θερµιδοµετρητής. Σε βοηθάει να οργανώσεις το ηµερήσιο διατροφικό σου πλάνο και σου προτείνει συνταγές που µπορείς να εντάξεις στην καθηµερινότητά σου. Το ιδιαίτερο, όµως, που προσφέρει είναι πως σε «ακολουθεί» ακόµα και στο εστιατόριο, αφού σου προτείνει τι είναι καλύτερο να επιλέξεις από τον κατάλογο, ώστε να µη βγεις στιγµή εκτός προγράµµατος!

My Diet Diary Calorie Counter

Ένα βήµα πιο κοντά στο στόχο σου σε φέρνει η συγκεκριµένη εφαρµογή. Ένα ηµερήσιο ηµερολόγιο καταγραφής του διατροφολογίου σου, που εµπλουτίζεται µε θερµιδοµετρητή, tips υγείας και όλα τα µυστικά που χρειάζεσαι. Επίσης, µπορείς να δεις διάγραµµα µε την προσπάθειά σου και να συγκρίνεις τα αποτελέσµατα. Το ιδανικό εργαλείο!

BMI Calculator

Εκτός από απλός θερµοδοµετρητής, είναι επίσης µια επιλογή µε την οποία υπολογίζεις τον Δείκτη Μάζας Σώµατος και το ποσοστό του λίπους σου. Ο ΔΜΣ είναι ιδιαίτερα χρήσιµος ακόµα κι αν θέλεις να χάσεις λίγα κιλά.

Διάβασε επίσης:

Χορεύοντας… με τις θερμίδες!

Μετράω καθημερινά θερμίδες. Κάνω καλά;

 

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ