- Διαφήμιση -

Αδυνάτισε με ένα ζεστό, απολαυστικό φλιτζάνι τσάι. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;

Μαύρο, για περισσότερα αντιοξειδωτικά

- Διαφήμιση -

Επίλεξε μαύρο τσάι αντί για καφέ το πρωί και πίνε παγωμένο τσάι μαζί με τα γεύματά σου αντί για κάποιο ανθρακούχο αναψυκτικό. Το μαύρο τσάι περιέχει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών συστατικών, συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού σου και αυξάνει το μεταβολισμό σου.

Πράσινο, για να κάψεις το λίπος

Πίνε τουλάχιστον ένα φλιτζάνι ζεστό πράσινο τσάι ή ένα ποτήρι παγωμένο πράσινο τσάι κάθε μέρα. Έχει αποδειχθεί ότι το πράσινο τσάι καίει το λίπος και ενισχύει το μεταβολισμό σου και αυτό σε βοηθάει να χάσεις βάρος. Μπορείς να βρεις πράσινο τσάι σε διάφορες γεύσεις, όπως raspberry, λεμόνι, blueberry ή μέντα.

Oolong, για να αδυνατίσεις

Φτιάχνεται από σπάνια φύλλα τσαγιού που φύονται μόνο στην Κίνα και συσκευάζεται αμέσως μετά τη συλλογή του. Πολλοί ορκίζονται για την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης ποικιλίας όσον αφορά στο αδυνάτισμα, ενώ διαφημίζεται ως το τσάι που σε βοηθάει να χάσεις τα περιττά κιλά με φυσικό τρόπο.

Λευκό, για να είσαι υγιής

Τα οφέλη του σε ό,τι αφορά το αδυνάτισμα και τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες είναι παρόμοια με αυτά του πράσινου. Σύμφωνα με μελέτη, βοηθάει επίσης στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης και χοληστερόλης, ενώ συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του καρδιαγγειακού σου συστήματος.

 

 

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ