Μαρία Μπεκατώρου κιλά

Κι όμως η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε και από 60 κιλά ζυγίζει πλέον 52! Μάλιστα η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τον τρόπο που τα έχασε και είναι πολύ πιο εύκολος από όσο νομίζεις!

Η αποκάλυψη έγινε όταν σχολίασαν την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της στο Πρωινό και η ομάδα της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε αλλά και τον… τρόπο. Ο Άρης Καβατζίκης στάθηκε στην τέλεια σιλουέτα της και τόνισε: «Η νέα της σιλουέτα είναι τέλεια. Θα βάλει πολλά ρούχα φέτος… Είναι μείον πολλά κιλά. Προσέχει πολύ και μπράβο της»!

Τότε η Φαίη Σκορδά είπε: «Εγώ την έβλεπα κάθε μέρα με ταπεράκι και μπράβο της που κατάφερε και το κράτησε»!

Μπράβο λοιπόν στην Μαρία Μπεκατώρου που έχασε αρκετά κιλά και την βλέπουμε με υπέροχες δημιουργίες στο Your Face Sounds Familiar που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή!

Τι είχε πει η ίδια η Μαρία Μπεκατώρου για τα κιλά της

Η Μαρία Μπεκατώρου μοιάζει πλέον αγνώριστη, αφού είναι 7 κιλά πιο αδύνατη. Διαβάστε αναλυτικά τι έκοψε τελείως και δώστε υπόσχεση στον εαυτό σας να χάσετε κι εσείς τα περιττά σας κιλά, αν υπάρχουν φυσικά.

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει σώμα “αχλάδι” με αποτέλεσμα η δίαιτα για την ίδια να μην είναι εύκολη υπόθεση. Παρόλα αυτά έχασε 7 ολόκληρα κιλά “κόβοντας” το βραδινό φαγητό. Ακούγεται εύκολο, αλλά δεν είναι πάντα εφικτό, ειδικά αν ανήκετε σε εκείνες που έχουν φορτωμένο πρόγραμμα μέσα στην ημέρα.

Το ημερήσιο μενού της περιλαμβάνει ένα καλό πρωινό με τοστ ή μπανάνα και μεσημεριανό που μαγειρεύει η ίδια υγιεινά. “Το μεγάλο μου μυστικό στη διατροφή είναι η διατήρηση του μέτρου αλλά και το πολύ νερό”, έχει πει σε δηλώσεις της. Το μόνο σίγουρο είναι πως είτε με 7 – 8 κιλά λιγότερα είτε πιο juicy, η Μαρία Μπεκατώρου παραμένει κούκλα!

Διαβάστε εδώ και την ηλικία της