Στεφανίδου Ευαγγελάτος τι τρώνε
- Διαφήμιση -

Δεν πάει ο νους σας ποια είναι η σαλάτα που τρώνε μετά μανίας κυριολεκτικά Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος, αφού είναι πραγματικά η αγαπημένη τους και όχι μόνο. Το ζευγάρι είναι από τα πιο λαμπερά της ελληνικής showbiz με την εικόνα τους να μένει κυριολεκτικά αναλλοίωτη ανά τα χρόνια.

Μπορεί πρόσφατα να σας γράψαμε την δίαιτα της Τατιάνας (Δείτε την εδώ), αλλά κάνοντας μια έρευνα, ανακαλύψαμε ότι υπάρχει μια σαλάτα που τρώει μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.

- Διαφήμιση -

Είναι από τις πιο δημοφιλείς σαλάτες στην Ελλάδα, αλλά δε προσέξετε, μπορεί να γίνει πολύ εύκολα θερμιδική βόμβα. Ο λόγος για την αγαπημένη μας χωριάτικη. Το thebody.gr, ανακάλυψε φωτογραφία της παρουσιάστριας από τις περσινές της διακοπές και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε.

Δείτε την:

Οι παγίδες και οι θερμίδες της χωριάτικης σαλάτας που τρώει η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευγαγελάτος

Τι πρέπει να προσέξεις όταν παραγγέλνεις ή φτιάχνεις χωριάτικη

  • Την ποσότητα: Μία μερίδα είναι 150 γραμμάρια, και αυτό σημαίνει ότι η σαλάτα που τρως στο μπολ που ζυμώνει η μάνα σου τα τσουρέκια, χμ, δεν είναι η αρμόζουσα. Επίσης, υπολόγισε γραμμάριο και θερμίδα, δηλαδή 150 θερμίδες στη μερίδα. Μια χαρά.
  • Το λαδάκι: Μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο είναι ακριβώς όσο έχει ανάγκη ο οργανισμός σου. Τώρα, εάν προσθέτεις λίγο παραπάνω, με απώτερο στόχο τις απολαυστικές βούτες… διάβασε το παρακάτω.
  • Τις βούτες: Βουτώντας 2 φέτες ψωμιού στο λαδάκι που έχει αναμειχθεί με το χυμό ντοματούλας παίρνεις άλλες 130 θερμίδες

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ