Κάτια Ζυγούλη εγκυμοσύνη πόσα κιλά πήρε

Είναι γεγονός πως η Κάτια Ζυγούλη είναι από τις πιο καλλίγραμμες Ελληνίδες. Επειδή μας ρωτάτε συχνά για τις διατροφικές της επιλογές, ψάξαμε και βρήκαμε τι δεν έτρωγε στην εγκυμοσύνη της και κατάφερε και δεν πήρε κιλά!

Προσέξτε: Μιλάμε για την τελευταία της εγκυμοσύνη, αφού στην αμέσως προηγούμενη… του έδωσε να καταλάβει όπως λέει χαριτολογώντας! «Ευχαριστήθηκα πολύ το φαγητό! Του έδωσα και κατάλαβε! Είχα ξεφύγει» είπε παλαιότερα… Η ίδια στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε πάρει 20 κιλά, στην δεύτερη 15 και στην τρίτη περισσότερα από 20.

Στην ερώτηση, τώρα, πώς κατάφερε να τα χάσει αμέσως και να ανακτήσει την υπέροχη σιλουέτα της ως μοντέλο, η απάντηση είναι με σκληρή κι εντατική γυμναστική. Σταμάτησε τις υπερβολές στο φαγητό και ξεκίνησε το pilates.

Τι δεν έτρωγε όμως στην τελευταία της εγκυμοσύνη;

Στην τέταρτη εγκυμοσύνη η Κάτια Ζυγούλη πήρε την απόφαση να μην παχύνει τόσο! Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα Freddo, το μοντέλο ζήτησε από τον διατροφολόγο του ειδική διατροφή με την οποία λαμβάνει τις απαραίτητες βιταμίνες ενώ παράλληλα απομακρύνεται από τα περιττά λιπαρά. Έτσι, λοιπόν, δεν έτρωγε καθόλου γλυκά που λατρεύει, έβαλε στην διατροφή της πολλά λαχανικά και όσπρια και το πίτουρο βρώμης, ένα δημητριακό πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνη Β, πρωτεϊνες και αντιοξειδωτικά που έχει αυτή την ιδιότητα να σε κάνει να νιώθεις χορτάτος. Και πολύ καλά έκανε, μιας και η ζάχαρη, μόνο κενές θερμίδες αποφέρει!

Τι τρώει όμως η ίδια αλλά και ο Σάκης για μεσημέρι; Ιδού