Αννίτα Πάνια δίαιτα
- Διαφήμιση -

Η Αννίτα Πάνια δεν έχει κάνει ποτέ της δίαιτα, αλλά κατάφερε παλαιότερα και έχασε 8 κιλά με ένα μόνο τρικ. Η παρουσιάστρια, δεν έτρωγε ένα συγκεκριμένο τρόφιμο και είδε την ζυγαριά της να πέφτει.

Μάλιστα η ίδια το είπε στον αέρα της εκπομπής «Parole»: «Τελευταία διάβασα για μία μαγική δίαιτα που έχω κάνει και έχασα κιλά! Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα! Νομίζω ότι πρέπει να σεβόμαστε τις φάσεις της ζωής μας. Δηλαδή όταν είμαστε σε φάση που θέλουμε να φάμε, πρέπει να το κάνουμε! Γιατί όχι;» είπε χαρακτηριστικά.

- Διαφήμιση -

Τι δεν έτρωγε όμως η Αννίτα Πάνια και κατάφερε και έπεσε 8 κιλά;

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν της αρέσουν γενικά τα γλυκά οπότε δεν δυσκολεύτηκε και πολύ να τα χάσει. Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η ίδια είναι από τις πιο καλλίγραμμες παρουσιάστριες και δεν έχει ξεφύγει σχεδόν ποτέ από την εικόνα της, χωρίς προσπάθεια. Η Αννίτα Πάνια έχει ύψος 1,68 και ζυγίζει 66 κιλά.

Λίγα πράγματα που δεν ξέρατε για την Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια είναι Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια γεννημένη το 1970. Πριν αρχίσει την τηλεοπτική της καριέρα το 1995 με την εκπομπή συνοικεσίων Το Χρυσό Κουφέτο, ήταν δασκάλα γαλλικών και τραγουδοποιός.

Μετά το Το Χρυσό Κουφέτο ασχολήθηκε με εκπομπές νέων ταλέντων, όπως το Σπάνια Πουλιά και το Je t’ Aime.
Σε αυτές τις εκπομπές πρόβαλλε αρκετούς “trash” τραγουδιστές, όπως λένε οι επικριτές της.

Στις 12 Ιουνίου, 2007, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο 200.000 ευρώ στο Alter για υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος στην εκπομπή της Je t’ Aime, με το σκεπτικό ότι στην εκπομπή γελοιοποιούνται οι ιδιαιτερότητες των καλεσμένων. Ως απάντηση, πανεπιστημιακοί, όπως ο καθηγητής Νομικής Φίλιππος Σπυρόπουλος και η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ψυχολογίας του Παντείου, Αλεξάνδρα Κορωναίου υπεράσπισαν το δικαίωμα των ατόμων αυτών στη δημόσια προβολή.

Διαβάστε εδώ και ποιοι είναι το τρόφιμο θησαυρός που τρώει το πρωί ο Νίκος Μουτσινάς! Έτσι χάνει κιλά

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ