Ναταλία Γερμανού τι δίαιτα κάνει
- Διαφήμιση -

Είναι γεγονός πως η Ναταλία Γερμανού, είναι πιο fit από ποτέ στα 54 της χρόνια! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα κιλά, το ύψος αλλά και την δίαιτα που την βοηθά να διατηρεί το βάρος της σταθερό. Άλλωστε, η Ναταλία γυμνάζεται συστηματικά και ακολουθεί έναν πολύ υγιεινό τρόπο ζωής.

Η παρουσιάστρια δυο φορές την εβδομάδα κάνει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα TRX ενώ μια φορά την εβδομάδα κάνει yoga. Παράλληλα ακολουθεί την Eurodiet στην διατροφή της, που βασίζεται σε πρωτείνες, καλά λιπαρά περιορισμό των υδατανθράκων, της ζάχαρης του αμύλου και του αλκοόλ. Το ύψος της Ναταλίας είναι 1,67 μ. και ζυγίζει 61 κιλά.

- Διαφήμιση -

Αν θέλετε να ακολουθήσετε την δίαιτά της, πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε τις βασικές αρχές της Eurodiet:

Η Eurodiet είναι μια δίαιτα επαρκής σε πρωτεΐνες και χαμηλή σε υδατάνθρακες και λίπη. Για την διευκόλυνση όσων ακολουθούν αυτή τη μέθοδο, η Eurodiet έχει σχεδιάσει έτοιμα προϊόντα. Αυτά περιέχουν τις σωστές αναλογίες σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη και είναι εμπλουτισμένα με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Η μέθοδος αποτελείται από 4 φασεις. Η κάθε φάση συνδυάζει προοδευτικά τη λήψη προϊόντων Eurodiet με συγκεκριμένες διατροφικές συμβουλές. Η πρώτη φάση περιέχει αποκλειστικά προϊόντα Eurodiet. Στην δεύτερη και την τρίτη προστίθενται γεύματα με την καθοδήγηση του γιατρού. Στην τέταρτη επιτυγχάνεται η διατήρηση της απώλειας των κιλών. Ο γιατρός είναι αυτός που επιλέγει κάθε φορά σε ποια φάση θα ενταχθεί όποιος ακολουθήσει τη δίαιτα. Αυτό εξαρτάται από την κατάσταση της υγείας του και ανάλογα με τα αποτελέσματα της λιπομέτρησης που γίνεται με πιστοποιημένο μηχάνημα στο ιατρείο.

Η επιτυχία της μεθόδου βασίζεται στην διατήρηση του μυϊκού ιστού, κατά την διάρκεια της απώλειας του βάρους. Ο μυϊκός ιστός είναι αυτός που κρατάει τον βασικό μεταβολισμό σε υψηλά επίπεδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την διατήρηση του βάρους σε χαμηλά επίπεδα, μετά το τέλος της δίαιτας.

Η Eurodiet συστήνεται μόνο από γιατρούς. Είναι ασφαλής, αποτελεσματική, αλλά και χαμηλού κόστους, σε σύγκριση με άλλες μεθόδους απώλειας βάρους.

Αν βέβαια, αυτή η δίαιτα δεν σας ταίριαξε, δείτε και εκείνη της Τατιάνας Στεφανίδου….

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ