γυμνή γυμναστική τι είναι
- Διαφήμιση -

Σου ακούγεται υπερβολικό και δεν έχεις άδικο. Ωστόσο η τάση για το 2020 δεν είναι να κάνεις γυμναστική γυμνή αλλά χωρίς τεχνολογικό εξοπλισμό. Αυτό κι αν σου φαίνεται υπερβολικό!

Είναι αλήθεια ότι μετά τα δεκάδες gadgets που κουβαλάμε επάνω μας ακόμα και για ένα γρήγορο περπάτημα, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι πρέπει να αποσυνδεθούμε από τις εφαρμογές και τις οθόνες και να «ακούσουμε» το σώμα μας. Στόχος, να εστιάσεις στον εσωτερικό σου εαυτό και να αναγνωρίσεις τα ξεχωριστά του μηνύματα. Η ατομικότητα αναδεικνύεται σημαντικότερη των αριθμών και των στόχων.

- Διαφήμιση -

Κι όμως μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά γυμνή προπόνηση

Όταν λοιπόν αρχίσεις την προπόνηση φόρεσε μια φόρμα από πάνω και άρχισε το ζέσταμα. Μόλις αρχίσεις να ιδρώνεις βγάλε τη φόρμα, σκούπισε τον ιδρώτα, βάλε τη φόρμα στη μέση σου αυτή τη φορά και συνέχισε τον τρέξιμο ή τις ασκήσεις που έχεις στο πρόγραμμα σου.

Το πρώτο σοκ μπορεί να μην είναι και το καλύτερο, όμως εντός λίγων λεπτών θα διαπιστώσεις ότι ο οργανισμός σου αρχίζει να συνηθίζει.

Φρόντισε να διατηρήσεις την προπόνηση σε υψηλή ένταση χωρίς μεγάλα διαλλείματα που θα επιτρέψουν το σώμα σου να κρυώσει.Σκέψου ότι η θερμοκρασία του σώματος, όταν κάνουμε προπόνηση φτάνει μέχρι και τους 39 βαθμούς.

Κάτι που κερδίζεις ακόμα με την γυμνή προπόνηση στο κρύο είναι ότι καις καλύτερα το περιττό λίπος καθώς ο οργανισμός το κάνει αυτόματα για αν διατηρήσει την θερμοκρασία του. Το τελικό ρίσκο είναι δικό σου… αντέχεις;

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ