Ζοζεφίν τι γυμναστική κάνει
- Διαφήμιση -

Βρήκαμε το είδος γυμναστικής που κάνει η Ζόζεφιν και έχει το απόλυτο κορμί ή αλλιώς το… The body! Κι όμως, είναι πολύ διασκεδαστικό και είμαι σίγουρη πως αν το δοκιμάσεις, δεν θα θέλεις να σταματήσεις ούτε εσύ.

Έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz και αυτό οφείλεται εκτός από τα καλά της γονίδια, και στο ότι η Josephine λατρεύει τη γυμναστική και δεν χάνει ευκαιρία να επιδίδεται στις αγαπημένες της ασκήσεις!

- Διαφήμιση -

Το τελευταίο διάστημα, η όμορφη Ζόζεφιν έχει λατρέψει ένα νέο είδος γυμναστικής και φροντίζει να ασκείται συνέχεια! Ποιο είναι αυτό το είδος γυμναστικής; Το Kangoo Jumps! Η νέα αυτή τάση στην γυμναστική μας έρχεται από το εξωτερικό και έχει ήδη πολλούς fans. Αν είσαι σε mood που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο σκέψου το…

Τι είναι τα Kangoo Jumps


Το kangoo είναι μια μέθοδος γυμναστικής που γίνεται με ειδικές μπότες (μοιάζουν με αυτές του σκι) που έχουν ελατήρια με αποτέλεσμα η γυμναστική να γίνεται πιο εύκολα αφού προστατεύονται οι κλειδώσεις και οι μύες δεν καταπονούνται. Πήρε την ονομασία του από το καγκουρό και τα παρόμοια άλματα που κάνει.

Η αερόβια αυτή άσκηση, καίει περισσότερες θερμίδες από το κανονικό, ενεργοποιήσει πιο γρήγορα τον μεταβολισμό, μειώνει την κυτταρίτιδα σε σύντομο χρονικό διάστημα και είναι ιδανικό για τη σύσφιξη του δέρματος. 

Κάθε workout έχει διάρκεια περίπου 45′, περιλαμβάνει άλματα, καρδιαγγειακές ασκήσεις, σε συνδυασμό με χορευτικές φιγούρες, τρέξιμο και πηδηματάκια στο στάδιο ή γύρω γύρω στο γυμναστήριο.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ