- Διαφήμιση -

Μίνι οδηγός… αποπλάνησης με κάποια μικρά, απλά αλλά πολύ χρήσιμα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να ξετρελάνεις το αντικείμενο του πόθου σου, βασιζόμενοι φυσικά στο ζώδιο του αλλά και τον ωροσκόπο του και να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου! Άρχισε την μελέτη λοιπόν και ετοιμάσου:

Κριός
Ο Κριός θα σε διεκδικήσει σίγουρα! Αλλά δυστυχώς το ενδιαφέρον του δεν μένει ζωντανό για πολύ… Αν θες να τον κάνεις να κολλήσει μαζί του μην πάρεις ποτέ την πρωτοβουλία να τον διεκδικήσεις εσύ, αφού εκείνος είναι ο κυνηγός στον έρωτα! Όμως δείξ’ του το ενδιαφέρον σου, εκφράζοντας τον θαυμασμό σου για αυτά που σου λέει, πες του συχνά ότι είναι ο καλύτερος και να τον επαινείς όταν εξιστορεί τα επιτεύγματα του. Ας τον να σε διακόπτει-γιατί θα το κάνει-και μην παραπονεθείς γι’ αυτό! Τέλος, καθιέρωσε να του κάνεις το λεγόμενο… «σκωτσέζικο ντουζ». Αν η ανοιχτή εκδηλωτική σου συμπεριφορά, μετατρέπεται ξαφνικά σε αινιγματική και τούμπλαλιν, αυτό θα τον τρελάνει και θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του για πολύ καιρό…

- Διαφήμιση -

Ταύρος
Τον Ταύρο τον κολλάει ο έντονος αισθησιασμός και ερωτισμός που μπορεί να εκπέμπει το άτομο που τον ενδιαφέρει, αλλά και η ταυτόχρονη ισχυρή σεμνότητα και σοβαρότητα. Μπορείς να το καταφέρεις; Πρέπει οπωσδήποτε να έχεις προσεγμένη εμφάνιση, να μυρίζεις όμορφα, να μιλάς μόνο για ουσιαστικά θέματα, όπως οι μακρόχρονοι στόχοι ζωής που έχεις ή τη δουλειά σου ή την οικογένεια σου. Τόνισε του ότι αντιμετωπίζεις τον έρωτα πολύ σοβαρά και ότι είσαι οπαδός των παραδοσιακών σχέσεων που στηρίζονται στην εμπιστοσύνη. Ακόμα κι αν δείχνει ψυχρός ή απόμακρος, εσύ δείξ’ του τρυφερότητα αλλά χωρίς υπερβολές, γιατί τις απεχθάνεται… Όσο για το κρεβάτι…, άργησε το όσο μπορείς… Θα πεισμώσει τόσο πολύ να σε… αποκτήσει που θα καταφέρεις να μην σκέφτεται τίποτ’ άλλο! Και πίστεψε μας, η αναμονή αξίζει…!

Δίδυμος
O πρωταρχικός σου στόχος πρέπει να είναι επικοινωνία! Όχι απαραίτητα η ερωτική όμως! Η εναλλαγή φλερτ με καθαρά φιλικές αθώες συζητήσεις, θα τον τρελάνει. Να σε έχει και να μην σε έχει. Να μην ξέρει αν είστε φίλοι ή κάτι παραπάνω. Θα ασχοληθεί για να το ξεκαθαρίσει, χωρίς να βαρεθεί και κάπως έτσι θα κολλήσει μαζί σου! Φυσικά, μην περιλαμβάνεις μέσα στις συζητήσεις σου δεσμεύσεις, γάμους, παιδιά γιατί θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια! Άσε αυτόν να οδηγήσει την συζήτηση-το ‘χει-, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το λέγειν του και το μυαλό του και αν αλλάζει θέμα κάθε τρεις και λίγο, μην πτοηθείς, ακολούθησε το δικό του ρεύμα.

Καρκίνος
Καταρχήν μην διαστάσεις να τον πλησιάσεις εσύ, αλλά αφήνοντας κι αυτόν να κάνει βήματα! Ακόμα κι αν ανήκει στους ελάχιστους επικοινωνιακούς και κοινωνικούς Καρκίνους, δεν θα «ανοιχτεί» χωρίς βοήθεια αφού είναι αρκετά συνεσταλμένος. Φυσικά ποτέ μην τον πλησιάσεις άγαρμπα ή επιθετικά! Είναι τόσο εύθραυστος που θα φύγει μακριά αμέσως από το… φόβο του! Μίλα του για την οικογένεια σου, πόσο αγαπάς τις παραδόσεις, τις αξίες και τα απλά πράγματα, μίλα του για την ταινία που έκλαψες την τελευταία φορά, κάνε ναζιές-ναι, ναι… κάνε το μπεμπάκι-, πες του πόσο οικεία νιώθεις μαζί του και ρώτα και τον ίδιο τα ίδια πράγματα και έχει κολλήσει! Μπορεί να φαίνεται κλειστός αλλά κατά βάθος ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να βγει από το συναισθηματικό του καβούκι…

Λέων
Πρώτα απ’ όλα φρόντισε αρκετά την εμφάνιση σου αλλά και την προσωπικότητα σου, ώστε να ξεχωρίζεις από όλους τους υπόλοιπους ανταγωνιστές! Από την πρώτη σας συνάντηση γέμισε τον με κομπλιμέντα και λόγια θαυμασμού! Ποτέ μην ξεχάσεις ότι στον Λέοντα δεν πιάνει η γνωστή συνταγή «Φτύσ’ τον για να κολλήσει»! Το αντίθετο μάλιστα! Όσο πιο πολύ τον διεκδικείς, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να γίνεις το… κόλλημα του! Μίλα του για έρωτα, ρομαντισμό, πάθος, διασκέδαση και για… ακριβές συνήθειες σου! Αλλά ποτέ για γάμο, σοβαρότητα και ρουτίνα. Οπότε, στο πρώτο ραντεβού πρότεινε του ένα in και ακριβό bar restaurant και όχι ταινία στο σπίτι! Ήδη η ζυγαριά θα γείρει προς το μέρος σου…

Παρθένος
Η εμφάνιση σου πρέπει να είναι άκρως προσεγμένη. Το ίδιο και το περπάτημα σου, ο τόνος της φωνής σου, ο τρόπος που μιλάς κτλ κτλ. Βέβαια ακόμα και τότε ίσως βρει να παρατηρήσει μία λεπτομέρεια που τον… «χαλάει» και σίγουρα θα στην εκφράσει. Εσύ μην το πάρεις στραβά! Κάθε άλλο, έτσι δείχνει το ενδιαφέρον του ο Παρθένος και αν θες να τον κερδίσεις απόλυτα πες του ότι έχει δίκιο και ζήτησε του να το αναλύσει κιόλας! Εκεί αρχίζει η διασκέδαση για αυτόν και το έχεις καταφέρει εσύ! Βέβαια, ακόμα κι αν σου δείξει το ενδιαφέρον που θες, μην ενδώσεις αμέσως αλλά κράτα απόμακρη στάση. Και είναι ακούραστος και το ευχαριστιέται να τρέχει από πίσω σου. Φρόντισε επίσης να βρεις ευκαιρία να του ζητήσεις μία εξυπηρέτηση και αφού θα τρέξει για να το πραγματοποιήσει, τόνισε του ότι χωρίς την βοήθεια του δεν θα είχες καταφέρει τίποτα! Τον έχεις κάνει ήδη δικό σου!

Ζυγός
Επιστράτευσε γοητεία, χαμόγελο, ευγένεια, κοινωνικότητα, ακριβό και όμορφο ντύσιμο, περιποιήσου-πολύ όμως-και ο Ζυγός δεν θέλει κάτι άλλο για να κερδίσεις το ενδιαφέρον του. Τώρα αν θες να κολλήσει κιόλας μαζί σου, πηγαίνετε σε μία δημοφιλή γκαλερί και μίλα του για σχέσεις. Πες του ότι αγαπάς τις σταθερές σχέσεις αλλά δεν θυσιάζεις κιόλας την ελευθερία σου, ότι λατρεύεις την έννοια του γάμου αλλά δεν ενδιαφέρεσαι να ψάξεις για σύζυγο, ότι είσαι ιδεολογικά είσαι υπέρ της πίστης αλλά και η απιστία είναι ορισμένες φορές δικαιολογημένη και όλες αυτές τις διφορούμενες απόψεις, με τις οποίες θα συμφωνήσει απόλυτα και θα νομίζει ότι είσαι το άλλο του μισό!

Σκορπιός
Πρώτον και κυριότερο, δείξ’ του το ενδιαφέρον σου-μόνο σε αυτόν όμως- και βρες ταυτόχρονα τρόπο να του δείξεις ότι για κάποιο λόγο είσαι ο δυσκολότερος ερωτικός στόχος που θα μπορούσε να έχει! Αυτό και μόνο αρκεί για να τον κολλήσεις. Αν όμως θες αυτός ο δύσκολος άνθρωπος να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του, μίλα του για σένα και κράτησε του δυο-τρία μυστικά, τονίζοντας του ότι για κάποιο λόγο δεν μπορείς να τα πεις. Θα επιδιώξει, ξανά και ξανά να συναντηθείτε, μέχρι να γίνουν οι αποκαλύψεις! Στις συναντήσεις σας συνδύασε έντονο ερωτισμό με υπερβολική σεμνότητα και τρέλανε τον… Α, κι όταν καταφέρεις να τον κάνεις να κολλήσει, περαστικά σου… Θα καταλάβεις οσονούπω…

Τοξότης
Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις τον πιο δυναμικό, εκρηκτικό, ευχάριστο, περιπετειώδη και αισιόδοξο εαυτό σου. Απέφυγε μιζέρια, γκρίνια, σοβαροφάνεια, συζητήσεις για έρωτες, ρομαντισμούς, γάμους κτλ. Έχει φύγει πριν καν το καταλάβεις! Μην προτείνεις ένα συνηθισμένο μέρος για πρώτη συνάντηση, αλλά προσπάθησε να βρεις ότι πιο εκκεντρικό μπορείς να βρεις! Αν τον σοκάρεις κιόλας με την πρόταση σου, έχει ήδη κολλήσει! Στις συζητήσεις σας, μίλα του για τα ταξίδια που έχεις κάνει ή που θα ήθελες να κάνεις. Εξιστόρησε του ότι πιο περιπετειώδες ή επικίνδυνο έχεις ζήσει και βάλε και μερικές σάλτσες… Μην τυχόν και παρεξηγηθείς αν σου μιλήσει λίγο απότομα και νευρικά… Γέλα δυνατά και θα σε θεωρήσει αυτόματα το άλλο του μισό!

Αιγόκερως
Διακριτικότητα, σοβαρότητα και ωριμότητα, είναι τα κλειδιά για να γοητεύσεις έναν Αιγόκερω. Προσοχή όμως! Σοβαρότητα, όχι σοβαροφάνεια. Ο Αιγόκερως, αν και δεν του φαίνεται, δεν έχει ταμπού, μπορεί να κατανοήσει και να δεχτεί τα πάντα, αλλά ποτέ επιπολαιότητες, επιφανειακές συμπεριφορές και τρέλες. Δώσ’ του χρόνο να μιλήσει για τη δουλειά του και την οικογένεια του άλλα μην τον βομβαρδίζεις με ανούσιες ερωτήσεις! Όταν σου δώσει το λόγο μίλα του για τις φιλοδοξίες σου, την δουλειά σου και τους δικούς σου ανθρώπους αλλά απέφυγε οποιαδήποτε δυσαρέσκεια για αυτά τα θέματα. Κάθε άλλο μίλα για την καριέρα και την οικογένεια σαν να είναι για σένα πιο ιερά κι από την υγεία αλλά όχι με πολλές λεπτομέρειες, γιατί αυτό θα το θεωρήσει επιπολαιότητα. Εν ολίγοις, πόσο χρονών είσαι; Πρόσθεσε υποθετικά 20 χρονάκια, φέρσου ανάλογα και έχει ήδη κολλήσει μαζί σου!

Υδροχόος
Πάρε βαθιά ανάσα και πέτα από την συμπεριφορά σου ντροπές, συντηρητισμό, δήθεν, κλισέ εκφράσεις, κολλήματα και δείξε του πόσο απελευθερωμένος, απρόβλεπτος και αυθόρμητος άνθρωπος είσαι! Έχεις ήδη το ενδιαφέρον του. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση δείξε του το ενδιαφέρον σου χωρίς στρατηγικές και σίγουρα δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη προετοιμασία η εμφάνιση σου, αφού αγαπά την απλότητα. Διηγήσου όλες σου τις τρέλες, τις… αμαρτίες, τις γκάφες σου αλλά δείξ’ του ταυτόχρονα πόσο σε ενδιαφέρουν τα κοινά, η πολιτική, η φιλανθρωπία, τα ζώα κτλ. Αν η συζήτηση πάει στον έρωτα, μην αναφέρεις κάτι για δεσμεύσεις και γάμους, αλλά πες του ότι εσένα πάνω απ’ όλα σε νοιάζει η φιλία, στην οποία βασίζεται και ο έρωτας. Αυτό ήταν! Μόλις απέκτησες έναν κολλητό που έχει κόλλημα μαζί σου!

Ιχθύς
Είναι κλειστός, ντροπαλός και πολύ ανασφαλής. Ακόμα κι αν είναι από αυτούς που το παίζουν… σκυλόψαρα, μέσα του βαθιά είναι ένα αδύναμο χρυσόψαρο. Μίλα του γλυκά, τρυφερά και αισθησιακά, ακόμα κι όταν τίποτα ερωτικό ακόμα δεν έχει συμβεί μεταξύ σας. Προσπάθησε με τη πρώτη σας κιόλας συνάντηση να τον ρωτάς για το τι νιώθει και το τι αισθάνεται. Όχι ότι θα σου απαντήσει, αλλά το ενδιαφέρον σου θα τον μαγέψει. Παράλληλα μίλα του και για τα δικά σου συναισθήματα και ψυχικές ανάγκες. Τα άκουσε; Θα νιώσει αυτόματα υπεύθυνος να τις καλύψει! Μην φοβηθείς να αρχίσεις να μιλάς σαν να διαβάζεις Άρλεκιν! Θα του πάρεις το μυαλό! Δείξ’ του ότι είσαι δυνατός χαρακτήρας, χωρίς όμως να τονίσεις τις δικές του αδυναμίες! Και κυρίως, μην ενοχληθείς αν αφαιρεθεί ή ξεχάσει κάτι, αντιθέτως δείξ’ του απλά ότι τον κατανοείς απόλυτα…

Πηγή: oroskopos.gr

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ