Ζώδια Απρίλιος 2020 προβλέψεις

Τι θα φέρει στα ζώδια ο Απρίλιος του 2020; Ποιοι δεν θα έχουν έναν εύκολο μήνα και ποιοι είναι οι τυχεροί; Αναλυτικές προβλέψεις για όλους! Δώστε βάση γιατί το χρονικό διάστημα που ακολουθεί δεν είναι και από τα πλέον… ευοίωνα!

Αναλυτικά οι προβλέψεις – Τι θα φέρει για τα ζώδια ο Απρίλιος του 2020

ΚΡΙΟΙ

Θα βρεθείς σε δίλημμα γιατί θα σου κάνουν μια δελεαστική πρόταση για δουλειά με καλές αποδοχές αλλά θα περιοριστεί πολύ ο ελεύθερος χρόνος σου. Μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει, θα φροντίζεις πιο πολύ την εμφάνισή σου από τις 11, θα κάνεις ταξίδια ή θα αρχίσεις σπουδές.

ΤΑΥΡΟΙ

Θα ενεργοποιήσεις όλη τη δύναμη και τα ταλέντα σου για να πετύχεις τα φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδιά σου. Θα πάρεις παράτολμες αποφάσεις για να ξεχωρίσεις στον χώρο σου, θα αποφεύγεις τη σπατάλη χρόνου, τους επιπόλαιους ανθρώπους και θα αντιδράς με απότομο τρόπο αν σε αμφισβητούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από τις 3 στο ζώδιό σου φέρνει νέες γνωριμίες, έρωτες, ταξίδια αλλά και αύξηση των εσόδων σου. Θα ανανεώσεις τη εμφάνισή σου, θα κάνεις δημόσιες σχέσεις, οι συνεργασίες θα είναι αποδοτικές και θα απολαμβάνεις την χαρούμενη ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στη δουλειά και στο σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η φιλοδοξία να πετύχεις στον επαγγελματικό τομέα θα σου δώσει τη δύναμη και την έμπνευση να βελτιώσεις την απόδοσή σου και να εντυπωσιάσεις τους προϊστάμενους ή τους συνεργάτες σου. Από τις 11 ευνοούνται οι νέες δραστηριότητες, οι διαπραγματεύσεις και η υπογραφή συμφωνιών.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Οι φιλικές και ερωτικές σχέσεις θα είναι τεταμένες γιατί θα φέρεσαι επιθετικά, οι αντιδράσεις σου θα είναι απρόσμενες αν κάποιος προσπαθήσει να σε καταπιέσει ή να σου κάνει παρατηρήσεις. Μια τυχαία γνωριμία θα εξελιχθεί σε έντονο πάθος ή θα αρχίσεις μια νέα ενδιαφέρουσα συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ένα φλερτ στον εργασιακό χώρο μπορεί να καταλήξει σε σχέση αλλά καλό είναι να προσέχεις μην εκτεθείς. Από τις 3 αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεις μια δουλειά που θα σε εκφράζει και θα αξιοποιήσεις τη βοήθεια φίλων που σε εκτιμούν για να υλοποιήσεις ένα φιλόδοξο σχέδιο.

ΖΥΓΟΙ

Από τις 11 με τον Ερμή στον Κριό θα είναι πιο άμεσες οι επικοινωνίες, θα βρεις λύση σε επαγγελματικά θέματα και θα ξεδιαλύνεις παρεξηγήσεις με αγαπημένα άτομα. Επειδή ο εγωισμός θα σε σπρώχνει συχνά σε απροσεξίες ή υπερβολές καλό είναι να μάθεις να ακούς τις συμβουλές όσων σε νοιάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Προβλήματα του σπιτιού και της οικογένειας θα σου φέρουν υπερένταση. Για να προστατέψεις την ιδιωτική σου ζωή θα βάλεις όρια σε συγγενείς που γίνονται αδιάκριτοι. Η επιθυμία σου για άνεση και για ανεξαρτησία ίσως σε κάνει να σκεφτείς να μετακομίσεις σε έναν πιο κατάλληλο χώρο.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Θα αναζητάς τη γνώση, την αλήθεια, θα ξεφεύγεις από τη ρουτίνα κάνοντας κάτι ξεχωριστό με φίλους και με τον σύντροφό σου. Θα έχεις έντονη κοινωνική ζωή από τις 3, τα σχέδιά σου θα πραγματοποιούνται εύκολα γιατί θα έχεις την τύχη με το μέρος σου αλλά και τη στήριξη ικανών ατόμων.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Θα επωμιστείς οικογενειακές υποχρεώσεις για να διευκολύνεις έναν συγγενή ή θα τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σου. Από τις 11 ευνοούνται οι μετακομίσεις, οι αγοραπωλησίες, οι μετακινήσεις και η ανανέωση του σπιτιού ή του γραφείου σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Θα είσαι συνέχεια σε δράση, δουλεύοντας ή διασκεδάζοντας. Θα δοκιμάσεις τις αντοχές σου κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα και θα βάλεις σε εφαρμογή νέα πλάνα. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία και η άρνησή σου να δεχτείς υποδείξεις θα φέρουν εντάσεις στις προσωπικές σχέσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σχέσεις θα έχουν οικειότητα και θα περνάς πολύ χρόνο με την οικογένεια και με τους φίλους σου απολαμβάνοντας ξένοιαστες στιγμές. Θα ασχοληθείς με ένα ακίνητο ή με την ανακαίνιση του χώρου σου. Αν έχεις βρει τον μεγάλο έρωτα θα κάνετε πολλά πράγματα μαζί και ίσως συγκατοικήσετε.

Πώς θα είναι όλο το υπόλοιπο έτος για τα ζώδια

Το 2020 από την άνετη θέση του στο ζώδιο που κυβερνά, τον σοβαρό Αιγόκερω, ο Κρόνος ρυθμίζει τις καταστάσεις. Εστιάζοντας στα επιτεύγματα, την επιτυχία και την κοινωνική αναγνώριση, ο Κρόνος σας ωθεί να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Αλλά επειδή τα αγαθά κόποις κτώνται, ο Μέγας Δάσκαλος Κρόνος σας προκαλεί να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να επιτύχετε τους στόχους σας. Είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε την πρόκληση;

Σ’ αυτήν την προσπάθεια, δεν είστε μόνοι. Ο μαχητής Άρης είναι στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσει να φτάσετε γρήγορα εκεί που θέλετε να πάτε. Ήδη από τις αρχές του 2020, καθώς ο Άρης βρίσκεται στον δραστήριο και φιλόδοξο Κριό, θα είστε σε θέση να αρχίσετε την εφαρμογή των στόχων σας. Ακολουθήστε ένα σχέδιο και τηρήστε ένα χρονοδιάγραμμα. Το ανταγωνιστικό πνεύμα του Άρη στον Κριό θα σας δώσει τη δύναμη, το πάθος και τον ενθουσιασμό που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

Είναι τόσο εύκολο; Η απάντηση είναι ότι τα πράγματα δεν είναι όσο απλά φαίνονται. Υπάρχουν και δύσκολα χρονικά διαστήματα. Οι τρεις άβολες περίοδοι του ανάδρομου Ερμή, τον Μάρτιο, Ιούλιο και τον Νοέμβριο, πραγματοποιούνται στα συναισθηματικά ζώδια του Νερού.

Η εσωτερική πάλη με τα συναισθήματα είναι δεδομένη. Το κλειδί για να βγείτε αλώβητοι από έναν ανάδρομο Ερμή φέτος είναι να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας. Εάν αισθάνεστε ότι αυτό που αποφασίσατε είναι σωστό, τότε μη διστάσετε να το κάνετε πράξη.

Επίσης, ο πλανήτης της αναγέννησης, ο Πλούτωνας επισκέπτεται φέτος τον σκληροτράχηλο Αιγόκερω. Θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από το τέλος Απριλίου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου και στη συνέχεια σε ορθή πορεία μέχρι το τέλος του έτους. Η αναγέννηση από τις στάχτες είναι το σύνθημα που μας μεταφέρει αυτή η μετακίνηση. Αν όντως επιθυμείτε κάτι πάρα πολύ και εργαστείτε αρκετά σκληρά για να το αποκτήσετε, όλα είναι εφικτά.

Ποιοι θα έχουν μια εύκολη χρονιά

Αυτή τη χρονιά, ο ενθουσιασμός δεν θα λείψει από τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Με τον επεκτατικό Δία στον εξωστρεφή Τοξότη προς το τέλος Δεκεμβρίου, μπορείτε να απολαύσετε ένα συνδυασμό διασκέδασης και περιπέτειας.

Η θεά της αγάπης, η Αφροδίτη, δεν εισέρχεται σε οπισθοδρομικές περιόδους και όταν θα δαπανά χρόνο στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός στα τέλη Απριλίου, Λέων στα τέλη Ιουλίου και Τοξότης στις αρχές Νοεμβρίου) η ατμόσφαιρα θα πλημμυρίζει από πάθος και ενθουσιασμό. Τι σημαίνει αυτό; Στα αισθηματικά θα ζήσετε υπέροχες στιγμές!

Τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) αρέσκονται να χρησιμοποιούν τη λογική περισσότερο από τα άλλα ζώδια. Γι’ αυτό θα νιώσετε άνετα με την τοποθέτηση του Κρόνου στον γήινο, πρακτικό Αιγόκερω. Ωστόσο, από τα τέλη Απριλίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδια σας, όταν ο Κρόνος μπει σε αναδρομή.

Ο πλανήτης της ανάπτυξης Δίας εισέρχεται επίσης στον πρακτικό Αιγόκερω στις αρχές Δεκεμβρίου, αυξάνοντας την επιθυμία σας για άντληση γνώσεων. Οι πνευματικές αναζητήσεις, η μελέτη, σεμινάρια ή και η συμμετοχή σε κοινωνικούς φορείς θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας και θα συμβάλλουν θετικά στην πρόοδο σας.

Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) βρίσκονται υπό την επιρροή της διέλευσης του Ουρανού στον Ταύρο. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της επαναστατικότητας, ενώ ο Ταύρος αρέσκεται σε παραδοσιακές καταστάσεις. Αυτή η αναντιστοιχία ενέργειας μπορεί να φέρει εμπόδια στην πρόοδο του Ταύρου.

Η Αφροδίτη, εκτός από την αγάπη και τον αισθησιασμό, επικεντρώνεται και στην πολυτέλεια. Με επίκεντρο την απόκτηση χρημάτων μετακινείται στον αέρινο Δίδυμο, ανοίγοντας νέες ευκαιρίες στα οικονομικά για το ζώδιο αυτό. Όσον αφορά τον Ζυγό, η χρονιά αναμένεται συναρπαστική σε όλα τα επίπεδα. Αρκεί να είστε ρεαλιστές, να μην αγχώνεστε και να εστιάζετε στους στόχους σας.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς) συνδέονται άμεσα με τις αναδρομές του Ερμή, οι οποίες πραγματοποιούνται τον Μάρτιο στους Ιχθείς, τον Ιούλιο στον Καρκίνο και τον Νοέμβριο στον Σκορπιό. Κατά τις περιόδους αυτές, είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστούν κάποια εμπόδια στο δρόμο σας.

Η διαίσθησή σας, όμως, θα σας βοηθήσει να τα υπερπηδήσετε. Ο δημιουργός ονείρων Ποσειδώνας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς από το τέλος Ιουνίου μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου. Η ονειροπόληση σταματά προσωρινά και έρχεται η ώρα για να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Ό,τι σπείρατε θα θερίσετε και αυτό είναι που τα υδάτινα ζώδια πρέπει να κρατήσουν στο μυαλό τους ώστε να το φροντίσουν από πριν. Όσο πιο νωρίς το καταλάβετε, τόσο περισσότερες επιτυχίες θα έχετε φέτος.

Το πιο σημαντικό γεγονός

Θα ήταν αμέλεια να μην αναφέρουμε το σημαντικό γεγονός της χρονιάς, τη σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα, η οποία πραγματοποιείται στο ξεκίνημα του 2020 και θα διαρκέσει 5 περίπου έτη. Πρόκειται για μια περίοδο, κατά την οποία θα καταστεί σαφές πώς είναι επιτακτική ανάγκη ο κόσμος να αλλάξει πορεία.

Οι αλλαγές που φέρνει μερικές φορές πραγματοποιούνται με βίαιο τρόπο, όπως με επαναστάσεις και πολέμους. Το 2020 και τα επόμενα έτη, η ανθρωπότητα θα επικεντρωθεί στην ανάγκη λήψης συγκεκριμένων μέτρων για τη βελτίωση συνθηκών της ανθρωπότητας… Ας ελπίσουμε τα καλύτερα!

Τώρα που είδατε σε γενικές γραμμές πώς θα κυλίσει η χρονιά, δεν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες; Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας και θα σας αποκαλύψουμε τα πάντα για την αγάπη, τις σχέσεις, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και όλα τα αστρολογικά φαινόμενα που σας αφορούν το 2020!

myastro.gr

Επειδή λίγο χιούμορ μας χρειάζεται, διαβάστε και αυτό: Πώς αντιμετωπίζει τον Κορονοϊό το κάθε ζώδιο; Ποιο είναι το πιο φοβιτσιάρικο!