Η Αγάπη είδε τη ζυγαριά να ανεβαίνει επικίνδυνα και ήξερε πως έπρεπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Αποφάσισε να ασχοληθεί με το σώμα της και να αλλάξει μια και καλή την εικόνα της. Σήμερα απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων της!

Πριν:

12041965_10156110614390057_713299457_n

Μετά:

IMG_1972site

Φωτογραφίες: Ιάκωβος Στρίκης, μακιγιάζ-μαλλιά: Πόπη Μαργαρίτη, styling: Ελίνα Αθανασίου

Το άγχος των Πανελληνίων έκαναν την Αγάπη να αφεθεί και να υιοθετήσει έναν λιγότερο υγιεινό τρόπο ζωής. Καθώς τα χρόνια περνούσαν, η ζυγαριά της ανέβαινε και όποιες προσπάθειες έκανε για απώλεια βάρους έπεφταν στο κενό. Όλα αυτά μέχρι το σημείο που αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να απευθυνθεί σε διατροφολόγο. Σήμερα έχει αλλάξει συνήθειες και σκεπτικό και χαίρεται την κάθε στιγμή!

Χωρίς έλεγχο

«Η ιστορία μου ξεκινά στις τελευταίες τάξεις του σχολείου, όπου η μεγάλη πίεση και το διάβασμα, σε συνδυασμό με το άγχος, μου άνοιξαν την όρεξη για λιχουδιές και φαγητά που μου προκαλούσαν ευφορία. Αν και καταλάβαινα πως η εμφάνισή μου έχει αλλάξει, δεν έμπαινα στη διαδικασία ζυγίσματος κι έτσι δεν αντιλαμβανόμουν πόσο έχω παχύνει. Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε, μέχρι που έφτασα 80 κιλά».

Διάβασε ολόκληρη την ιστορία της Αγάπης στο The BODY που κυκλοφορεί.

Διάβασε επίσης:

Γιάννης & Νανά: Μαζί στη ζωή, μαζί και στη δίαιτα!

Ιωάννα: «Έχασα 11 κιλά και ξαναβρήκα την αυτοπεποίθησή μου!»