Αλίκη Βουγιουκλάκη πρόγραμμα διατροφής
- Διαφήμιση -

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε θυσίες για να διατηρήσει την αψεγάδιαστη εικόνα της, και τηρούσε ευλαβικά ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Η μεγαλύτερη Star της Ελλάδας δεν έχανε το χαμόγελο και το κέφι της, ενώ αποκάλυψε λίγο πριν πεθάνει τα δικά της μυστικά ομορφιάς.

Ο Μάκης Δελαπόρτας μάλιστα είχε δηλώσει: «Η Αλίκη να δεις που πέρασε τη ζωή της με βραστό κοτόπουλο και κάποια Χριστούγεννα τη θυμάμαι που πήρε ένα μελομακάρονο και είπε «αυτή ήταν η κατάχρηση της χρονιάς μου».

- Διαφήμιση -

Το πρόγραμμα διατροφής που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Φροντίζω την εμφάνιση μου και κυρίως την δίαιτα μου. Νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό μου. Δεν τρώω ποτέ κρέας, τρώω πολλά λαχανικά , ψάρια, γαλακτερά, αυγά και πολλά φρούτα . Προσέχω να μην παίρνω πολλά κιλά.

Γυμνάζομαι, κολυμπάω, προσέχω. Δεν πίνω. Λυπάμαι που τα τελευταία τρία χρόνια καπνίζω. Προσπαθώ να ξεκουράζομαι όταν έχω καιρό και να κοιμάμαι 8 ώρες την ημέρα. Είμαι συντηρητική σπιτόβια, δεν ξενυχτάω χωρίς λόγο. Εκείνο που με χαρακτηρίζει είναι η αγάπη που έχω για την ίδια τη ζωή. Βάζω λάδι ελιάς στο πρόσωπο» έχει πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η κυτταροθεραπεία που δεν την άφησε να κάνει ο γιατρός της

Στην εφημερίδα Freddo μίλησε ο επιστήθιος φίλος της Ρίτας Σακελλαρίου, Λάκης Κορρές και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποια είναι η αισθητική επέμβαση που είχε κάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη για να παραμένει νέα.

Όπως είπε, η ηθοποιός είχε υποβληθεί σε κυτταροθεραπεία και όταν το πρότεινε στη Ρίτα Σακελλαρίου, η γιατρός της το απέρριψε άμεσα.

«Ήταν αρκετά πριν από την αρρώστια της Ρίτας. Δεν θυμάμαι ποια χρονιά, και είχαμε πάει στο θέατρο να δούμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τότε, λοιπόν, μου είχε δώσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη ένα τηλέφωνο ενός γιατρού για να κάνει τη συγκεκριμένη κυτταροθεραπεία και η Ρίτα. Τότε, λοιπόν, συμβουλευτήκαμε την προσωπική γιατρό της Ρίτας, την Ειρήνη Σταματάκη, η οποία μας απέτρεψε:

«Λάκη, είναι πάρα πολύ επικίνδυνο αυτό. Ούτε κατά διάνοια μην το κάνει η Ρίτα». Από όσο γνωρίζω, μόνο η Αλίκη Βουγιουκλάκη το έκανε» είπε συγκεκριμένα.

Δείτε και αυτό: Πριγκίπισσα Diana: Ορκίζονταν σε αυτή τη γυμναστική – Έτσι είχε θεϊκά πόδια

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ