Έλενα Τσαβαλιά διατροφή
- Διαφήμιση -

Κι όμως όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, η Έλενα Τσαβαλιά δεν κάνει πλαστικές, αλλά έχει αλαβάστρινη επιδερμίδα με μια μόνο θεραπεία ομορφιάς. Η ίδια, είχε αποκαλύψει παλαιότερα τι κάνει και εμείς βρήκαμε λεπτομέρειες…

Η Έλενα Τσαβαλιά είχε αναφερθεί παλαιότερα στην ηλικία της αλλά και σε πλαστικές, και είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη: «Ο καθένας μπορεί να με κάνει όσο θέλει, θεωρώ ότι οι ηθοποιοί δεν πρέπει να αποκαλύπτουν την ηλικία τους γιατί ενδεχομένως ακόμα και αν η εικόνα τους δεν συμβαδίζει με τα χρόνια τους να τους προτείνουν μετά μία συγκεκριμένη γκάμα ρόλων».

- Διαφήμιση -

Ποια είναι η θεραπεία που κάνει και λέει όχι στις πλαστικές η Έλενα Τσαβαλιά

«Αυτό που δοκίμασα πέρσι ήταν να κάνω μεσοθεραπεία και πραγματικά είδα μεγάλη διαφορά στο δέρμα μου. Αν αισθανθώ την ανάγκη να κάνω και κάτι άλλο, θα το δοκιμάσω, αρκεί μετά αυτή που θα δω στον καθρέφτη μου να μην είναι μία άλλη. Επίσης, προσέχω πολύ τη διατροφή μου. Αποφεύγω τα λιπαρά, τα τηγανητά και το αλκοόλ και γυμνάζομαι πια έξι φόρες την εβδομάδα».

Τι είναι η μεσοθεραπεία

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP), είναι η θεραπεία η οποία εφαρμόζεται στον ασθενή με την ίδια τεχνική που εφαρμόζεται και η ετερόλογη μεσοθεραπεία, δηλαδή με την τεχνική των πολλαπλών μικροενέσεων. Η διαφορά με την ετερόλογη είναι ότι σ ΄αυτήν ενίονται στο δέρμα βιταμίνες, αμινοξέα, υαλουρονικό κλπ , ενώ στην PRP αυτόλογη μεσοθεραπεία πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια. Το πλάσμα αποτελεί περίπου το 55% του αίματος, περιέχει τα ερυθρά & λευκά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια, πρωτεΐνες, διάφορα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, ηλεκτρολύτες.

Έλενα Τσαβαλιά δίαιτα και γυμναστική

Πώς γίνεται η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP που κάνει η Έλενα Τσαβαλιά αντί για… πλαστικές

Για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε ποιοτικό PRP απαιτούνται FDA εγκεκριμένα μηχανήματα φυγοκέντρησης και συγκέντρωσης αιμοπεταλίων. Ο ιατρός θα αποφασίσει πόσο PRP θα χρειαστεί για την επέμβαση που θα επιτελέσει, ενώ σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εφαρμόζονται αυστηρά συνθήκες αντισηψίες, για αποφυγή επιμολύνσεων.

Η διαδικασία είναι σχετικά απλή, όπως αναφέρει το dermatologikokentroskinandhair.gr. Λαμβάνεται, αρχικά, φλεβικό αίμα από τον ασθενή, το οποίο τοποθετείται σε ειδικά σχεδιασμένα φιαλίδια με αντιπηκτικό. Γίνεται η φυγοκέντρηση με μέση ταχύτητα 3500 /min Χ 10 λεπτά, για να συγκεντρωθούν τα αιμοπετάλια σε μικρό όγκο. Το στρώμα που περιέχει το PRP (διαφοροποιείται από το PPP δηλαδή το πλάσμα πτωχό σε αιμοπετάλια) τοποθετείται σε αποστειρωμένο σωλήνα και επιτελείται δεύτερη φυγοκέντρηση (spin) ώστε να πάρουμε PRP. Για να απελευθερωθούν οι αυξητικοί παράγοντες τα αιμοπετάλια πρέπει να ενεργοποιηθούν. Αυτό γίνεται με την προσθήκη χλωριούχου ασβεστίου και / ή θρομβίνης. Η χρήση των ενεργοποιητών αυτών απαιτεί ιατρική επιτήρηση, για την αποφυγή καρδιακών αρυθμιών και θρομβώσεων.

Ποιοι μπορούν να κάνουν μεσοθεραπεία – Που βοηθάει;

  • την ενυδάτωση – αναδόμηση του προσώπου μέσω διέγερσης των ινοβλαστών και παραγωγής κολλαγόνου
  • τη βελτίωση των ουλών ακμής και των ραγάδων σε συνδυασμό με fractional laser.
  • την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος.
  • την ποιοτική βελτίωση των τριχών σε ασθενείς με ιστορικό ανδρογενετικής αλωπεκίας

Δείτε και αυτό: Κάνε λιποαναρρόφηση σε μια μέρα χωρίς πλαστική – Γιατρός αποκαλύπτει πώς

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ