Ελένη Μενεγάκη κιλά
- Διαφήμιση -

Η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε και έχασε κιλά μόνο με περπάτημα, υιοθετώντας μια συνήθεια στην καραντίνα. Η σταρ της τηλεόρασης, κάθε απόγευμα συνήθιζε να περπατά με τον Μάκη Παντζόπουλο και την μικρή Μαρίνα, ενώ πρόσφατα περιέγραψε πως… χάθηκε κατά την διάρκεια της βόλτας τους.

«Γυμναστήκαμε λίγο παραπάνω. Αυτό το κομμάτι μπήκε στη ζωή μας και το αγαπήσαμε και θα το κρατήσουμε. Το περπάτημα δεν είναι τόσο ζόρι όσο νομίζαμε. Είμαι του γρήγορου περπατήματος. Επειδή δεν περπατάω, νόμιζα θα σέρνομαι αλλά είδα ότι και νιώθεις καλά αλλά ο καθένας έχει το ρυθμό του. Βγήκαμε μια ημέρα με τον Μάκη, την μικρή και το σκύλο βόλτα και χαθήκαμε.

- Διαφήμιση -

Κάποιον χαιρέταγε από μακριά και επειδή εγώ συνεχίζω να πηγαίνω γρήγορα και κάποια στιγμή μέσα στα δασάκια, δεν ήμασταν στην άσφαλτο και γυρνάω και έλεγα που πήγαν. Τους πήρα τηλέφωνο και μου λέει “που πήγες ρε αγάπη μου;” του λέω “ξέρω εγώ, το δασάκι ακολουθώ”. Χανόμαστε και μεταξύ μας», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Οι ειδικοί πάντως υποστηρίζουν, πως μπορείς να χάσεις κιλά όπως η Ελένη Μενεγάκη, δηλαδή μόνο με περπάτημα!

Πώς να χάσεις κιλά όπως η Ελένη Μενεγάκη μόνο με περπάτημα

Σύμφωνα με έρευνες, 14 λεπτά περπατήματος είναι αρκετά για να απελευθερωθούν οι ενδορφίνες, οι ορμόνες της χαράς. Με αυτό τον τρόπο καταπολεμάς τα αρνητικά συναισθήματα που νιώθεις, έχεις λιγότερη πίεση και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σκέψου όλο αυτό να συμβαίνει παρέα με φίλους, την οικογένεια, τον σκύλο σου σε ένα σκηνικό μακριά από την πόλη ή σε ένα καταπράσινο πάρκο κοντά στο σπίτι σου.

Αν περπατήσεις 1,5 χιλιόμετρο μπορεί να κάψεις μέχρι και 100 θερμίδες. Άρα σε μια διαδρομή 3-4 χιλιόμετρα που θα την επαναλαμβάνεις 3 φορές την εβδομάδα, μπορεί να χάσεις μέχρι και ένα κιλό. Τόσο απλά! Το σώμα σου βελτιώνεται και αποκτάς περισσότερη δύναμη αφού λειτουργούν καλύτερα όλα τα όργανα που σχετίζονται με την καρδιοαναπνευστική λειτουργία του.

Δες και αυτό: Ελένη Μενεγάκη: Αγαπά μόνο ένα είδος γυμναστικής – Έχει πάντα αποτελέσματα

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ