Έλενα Τσαβαλιά διατροφή

Πολλές φορές μας ρωτάτε πώς γίνεται οι επώνυμοι να κρατιούνται τόσο αδύνατοι ή να μην έχουν αυξομειώσεις στα κιλά τους. Η απάντηση είναι μια: Δεν παρεκκλίνουν διατροφικά. Τρανό παράδειγμα η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία έχει κόψει 3 τρόφιμα από την διατροφή της και διατηρεί την σιλουέτα της πάντα στο ίδιο επίπεδο.

Άλλωστε η ίδια είναι από τις πιο γυμνασμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Ψάξαμε και βρήκαμε τα δικά της μυστικά σχετικά με την διατροφή και διαπιστώσαμε ότι αυτά που κάνει η Έλενα Τσαβαλιά, είναι πολύ εύκολο να τα κάνετε και εσείς, και εμείς!

Τι έχει κόψει από την διατροφή της η Έλενα Τσαβαλιά

«Κάνω δίαιτα ακόμα κι αν διαπιστώσω ότι έβαλα τριακόσια γραμμάρια παραπάνω. Προσέχω τη διατροφή μου. Το κάνω πολύ επιμελώς τα τελευταία δύο χρόνια. Μου έχει γίνει τρόπος ζωής. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχα να επιλέξω ανάμεσα σε ένα πιάτο στεγνό κοτόπουλο και ένα κοκκινιστό με πατάτες και εγώ θα διάλεγα το πρώτο» είπε η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

«Άρχισα να κάνω συστηματικά γυμναστική και όταν είδα το αποτελέσματα στο σώμα μου, αυτό μου άρεσε. Ο διατροφολόγος μου είπε ότι θα απέδιδε στο μάξιμουμ αυτή η προσπάθεια αν τη συνδύαζα με σωστή διατροφή. Με ικανοποιούσε αυτό που έβλεπα και συνέχισα. Κάθε μέρα 6 με 7 το πρωί κάνω γυμναστική και μετά ετοιμάζομαι για να πάω στην εκπομπή. Καταναλώνω επίσης πέντε γεύματα την ημέρα ανά τρίωρο και σε μικρές ποσότητες. Αποφεύγω τα λιπαρά, τα τηγανητά και το αλκοόλ», συμπλήρωσε η Έλενα Τσαβαλιά. Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο, πως η ηθοποιός μια φορά την εβδομάδα παρεκκλίνει από το πρόγραμμά της. Να θυμίσουμε εδώ ότι έχουμε γράψει και την δίαιτα που έκανε ο σύζυγός της, Μάρκος Σεφερλής.

Μερικά ακόμα μυστικά διατροφής από την Έλενα Τσαβαλιά

«Ξυπνάω κάθε μέρα στις 05.30 το πρωί για να κάνω στις 06.00 τη γυμναστική μου, η οποία είναι ουσιαστικά ασκήσεις ενδυνάμωσης με βαράκια. Κάνω σπανιότατα αερόβια γυμναστική, αν βρω βασικά χρόνο να πάω στο γυμναστήριο. Αλλά γυμνάζομαι κάθε μέρα, πέντε με έξι φορές την εβδομάδα. Αν σου πω ότι το απολαμβάνω όμως, θα ΄ναι ψέμα.»

«Δεν έχω τύψεις γιατί απλούστατα δεν τρώω τίποτα παχυντικό. Μόνο γλυκό μέσα στη μέρα αλλά και αυτό το υπολογίζω. Θα φάω καθημερινά 40 γραμμάρια γλυκό, δηλαδή δύο με τρεις κουταλιές του γλυκού και αυτές όχι γεμάτες. Προσέχω πολύ γι΄ αυτό και η ζυγαριά μου αυτή τη στιγμή δείχνει από 49,5 κιλά έως 50,5 κιλά.»