Μαρία Μπεκατώρου σπίτι
- Διαφήμιση -

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει γούστο και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από το σπίτι της! Λευκό και μπεζ, με το ξύλο να κυριαρχεί είναι φουλ σικάτο και αν είστε σε περίοδο που αναζητάτε μια ανανέωση, μπορείτε να πάρετε ιδέες.

Η παρουσίαστρια και ο σύζυγός της, δηλώνουν σπιτόγατοι και είναι πολύ σπάνιες οι φορές που βγαίνουν έξω. Επιλέγουν λοιπόν να μένουν στο σπίτι τους, το οποίο και η Μαρία Μπεκατώρου έχει διακοσμήσει με το δικό της προσωπικό γούστο.

- Διαφήμιση -

Πως είναι το σπίτι που μένει η Μαρία Μπεκατώρου

Κάναμε μια έρευνα στο Instagram και εντοπίσαμε αρκετές φωτογραφίες που μας δείχνουν πως είναι το σπίτι στο οποίο μένει η Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και το τι στιλ διακόσμησης της αρέσει. Η ίδια, αγαπά τα φωτεινά χρώματα ενώ αναμφίβολα το δωμάτιο στο οποίο περνά τις περισσότερες ώρες είναι η κουζίνα!

Εξάλλου, η Μαρία Μπεκατώρου είναι δεινή μαγείρισσα και οι σπεσιαλιτέ της είναι αντικείμενο συζήτησης πολλών! Όπως θα δείτε η κουζίνα της είναι αρκετά φωτεινή, μεγάλη και σε αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ.

Στο ίδιο μοτίβο κινείται και το υπόλοιπο οίκημα της, με τα χρώματα τα οποία έχει επιλέξει η ίδια η παρουσιάστρια να είναι φωτεινά και ανοιχτά. Η Μαρία Μπεκατώρου στον προσωπικό της χώρο έχει κλασική διακόσμηση γεμάτο πίνακες, ενώ υπάρχουν και μοντέρνες πινελιές, με τους πίνακες να κερδίζουν το βλέμμα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες με την Μαρία Μπεκατώρου και το σπίτι της

Η μεγάλη αγάπη της για την μαγειρική και η… εκπομπή

Έχεις κάνει πρωινάδικο, βραδινό τοκ σόου, σόου και τώρα τηλεπαιχνίδι. Πού ένιωθες πιο πολύ ο εαυτός σου και πού άβολα;

«Ο εαυτός μου είμαι και στο “Still Standing” και στο “Your Face Sounds Familiar”. Πουθενά δεν ένιωσα άβολα. Αγχωμένα ένιωσα στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, γιατί δεν είχαμε μια σταθερή ομάδα, κι εγώ δεν μπορώ να κάθομαι σε ένα τραπέζι και να κρίνω κόσμο, δεν μου αρέσει, ακόμα και όταν το κάνουν οι άλλοι δίπλα μου».

Υπάρχει κάτι στην τηλεόραση που δεν έχεις κάνει και θα ήθελες;

«Ίσως θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή μαγειρικής κάποια στιγμή».

Δείτε και αυτό: Μαρία Μπεκατώρου: Ποιος ήταν ο πατέρας της – Την σημάδεψε ο θάνατος του

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ