Μαρία Μπεκατώρου πατέρας
- Διαφήμιση -

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν είχε πάντα μια ζωή στρωμένη με ροδοπέταλα. Ο πατέρας της, έφυγε από την ζωή πριν λίγα χρόνια και η απώλειά του την σημάδεψε. Μάλιστα, η ίδια έμαθε για τον θάνατο του στον αέρα, την ώρα που έκανε εκπομπή.

Η γλυκιά και όμορφη Μαρία, πληροφορήθηκε το πρωί στον “αέρα” της ραδιοφωνικής της εκπομπής με τον Μάκη Πουνέντη και την Μαρία Ηλιάκη ότι ο πολυαγαπημένος της πατέρας “έφυγε” από τη ζωή και την ώρα που ακουγόταν ένα τραγούδι, την πήραν τηλέφωνο και την πληροφόρησαν για την δυσάρεστη κατάληξη.

- Διαφήμιση -

Η εκπομπή συνεχίστηκε χωρίς να αναφερθεί ο λόγος, παρά μόνο ότι η Μαρία αντιμετωπίζει κάτι πολύ σοβαρό οικογενειακό και έπρεπε να φύγει.

Μαρία Μπεκατώρου: Ο αγαπημένος της πατέρας – Ποιος ήταν

Ο πατέρας της Σπύρος Μπεκατώρος πέθανε σε ηλικία 78 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Νοσηλευόταν σε νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα και οι οικείοι του γνώριζαν ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Ο ίδιος, είχε μεγάλη αδυναμία στην κόρη του και η Μαρία Μπεκατώρου είχε πει για εκείνον παλαιότερα:

“Με τον Χρήστο Χολίδη είμαστε οικογένεια πια. Ήξερα τι άνθρωπος είναι ο Χρήστος, πως μπορεί να φτάσει από εκεί που δεν το περιμένεις εκεί που τον χρειάζεσαι. Όταν έχασα τον μπαμπά μου το καλοκαίρι, τον κηδέψαμε στην Κεφαλονιά , κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο, μου είπε που είσαι, του λέω στην Κεφαλονιά μόλις φτάσαμε, και τότε ο Χρήστος μου λέει και εγώ είμαι στην εθνική τρέχω σαν τρελός για να προλάβω το καράβι στην Κυλλήνη για να ρθω. Ήρθε για μισή μέρα και μου είπε εγώ θα φύγω από εδώ όταν θα χαμογελάσεις”.

Η Μαρία Μπεκατώρου συγκινήθηκε μιλώντας για την συμπεριφορά του καλού της φίλου Χρήστου Χολίδη, που είπε από την πλευρά του πως η Μαρία είναι πλέον οικογένεια του. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο πατέρας της, έφυγε από την ζωή τον Ιούνιο του 2013, όταν η παρουσιάστρια είχε αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα σε μεγάλα κανάλια. Ωστόσο, ο πατέρας της πάντα την καμάρωνε και θεωρούσε ότι με το ταλέντο της θα φτάσει ψηλά.

Δείτε και αυτό: Μαρία Μπεκατώρου: Είναι σαν δίδυμη με την μαμά της – Απίστευτη ομοιότητα

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ