Νίκος Μουτσινάς ύψος
- Διαφήμιση -

Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά δεν πάει το μυαλό σας πόσο είναι! Άλλωστε το ύψος που έχει ο Νίκος Μουτσινάς, έχει γραφτεί μόλις δύο φορές.

Η πρώτη ήταν όταν είχε πάει η Ιωάννα Μπέλλα στην εκπομπή του. Ο Νίκος Μουτσινάς πρόβαλε ένα βίντεο σχετικά με το ύψος της στο Για την παρέα και ετά την προβολή του, προκάλεσε το μοντέλο να βρεθεί στο πλατό για να την μετρήσει on air.

- Διαφήμιση -

Έτσι και έγινε! Η Ιωάννα έκανε έκπληξη στον παρουσιαστή και τον άφησε να μετρήσει το ύψος της. Το μοντέλο πριν το… μέτρημα δήλωσε ότι είναι 1,86, αλλά η μεζούρα έδειξε πως δεν είναι. Ο Νίκος Μουτσινάς, είπε με αρκετή δόση χιούμορ: “Θα πάρω στον τάφο μου πόσο ύψος έχει τελικά η Ιωάννα” και έτσι δεν το αποκάλυψε ποτέ!

Πόσο ύψος έχει ο Νίκος Μουτσινάς

Στη συνέχεια δε δίστασε να βγάλει και εκείνος τα παπούτσια του και το μοντέλο μέτρησε το ύψος του Νίκου. Η ίδια, λοιπόν, τον βρήκε 1,71! Ωστόσο, ο ίδιος ξαναμετρήθηκε σε άλλη εκπομπή… Ο Νίκος Μουτσινάς, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων ο δημοφιλής παρουσιαστής ερωτήθηκε για το ύψος του! Ο ίδιος αν και θέλησε στην αρχή να αποφύγει την απάντηση αναγκάστηκε και μετρήθηκε on air, από τον Κώστα Τσουρό και την Ναταλία Γερμανού.

Από το 1.67 ως το 1.77 απέχουν δέκα πόντοι αλλά και πολλές διαπραγματεύσεις για να καταλήξουν στο τελικό ύψος του παρουσιαστή. Τελικά ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είναι 1,73!

Λίγα πράγματα για την ζωή του

Εκτός από παρουσιαστής είναι και ηθοποιός με πολλές επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις στο ενεργητικό του όπως Σεσουάρ για δολοφόνους, Οι απελπισμένοι, Ψέκασα την Ελίζα, Τα Βαφτίσια, ΚΤΕΛ, Βερβερίτσα κ.ά. Τέλος έχει κάνει έκτακτες συμμετοχές στις σειρές του Mega Μαρία η άσχημη, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Singles 3 και Λατρεμένοι μου γείτονες. Ο ίδιος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στις 6 Σεπτεμβρίου 1977 και είναι μόνο 42 ετών!

Δείτε και αυτό: Νίκος Μουτσινάς: Το τρόφιμο – θησαυρός που τρώει το πρωί! Έτσι χάνει κιλά

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ