- Διαφήμιση -

Η αναγνώστριά μας θυμάται πως με ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή και μεγάλη θέληση κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να επανέλθει στο σώμα της.

“Το βάρος μου ήταν σχεδόν πάντα στο πλαίσιο του φυσιολογικού και με πολύ πολύ μικρές κατά καιρούς αποκλίσεις, 1-3 κιλών· με λίγη προσοχή, επανερχόταν πάντα εύκολα. Η δεύτερη εγκυμοσύνη ήρθε στα 39 μου χρόνια και ενώ το βάρος μου ήταν 57 κιλά. Δεν πήρα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη, αφού οι στομαχικές διαταραχές και οι δυσκολίες που αντιμετώπισα με το ζόρι άφηναν το έμβρυο να πάρει, οριακά, το απαιτούμενο βάρος. Όμως, τα κιλά της εγκυμοσύνης… που δεν πήρα ήρθαν μαζεμένα στους τρεις μήνες που έμεινα με το μωρό στο σπίτι. Από τη μια ο θηλασμός και από την άλλη η στέρηση των αγαπημένων μου πιάτων για τόσους μήνες με έκαναν να τρώω πολλές φορές μέσα στην ημέρα, άστατα, άλλοτε μαγειρευτά φαγητά και άλλοτε… junk, σοκολάτες, γλυκά και αναψυκτικά. Τους τρεις εκείνους μήνες απέφευγα συστηματικά να ανέβω στη ζυγαριά, μέχρι που το έκανα μια Κυριακή απόγευμα – από περιέργεια κυρίως και φυσικά επειδή δεν έμπαινα στο αγαπημένο μου και πανάκριβο jean. Πού να ήξερα… Σοκ! Δεν θυμάμαι ποτέ το “7” στα κιλά του σώματός μου και τώρα έβλεπα μπροστά μου τον αριθμό 72…!”.

- Διαφήμιση -

Πριν:

0459site

Μετά:

_MG_3428logo

“Τέσσερις μήνες μετά και με τη βοήθεια της ισορροπημένης μεσογειακής διατροφής, της γυμναστικής και της υποστήριξης των δικών μου ανθρώπων, κατάφερα να επιστρέψω στα κιλά μου και, ως εκ τούτου, να μπαίνω και πάλι στα αγαπημένα μου ρούχα. Μάλιστα, μάθαμε όλοι στην οικογένεια να τηρούμε μια πιο σωστή διατροφική εναλλαγή στα γεύματά μας και το περπάτημα αποτελεί πλέον απαραίτητη καθημερινή συνήθεια”.

Διάβασε επίσης:

Αυτές είναι οι 5 τροφές που πρέπει να εντάξεις στη διατροφή σου

Χριστίνα Μαρίνου: Έχασε 42 κιλά και είδε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ