- Διαφήμιση -

Ναι το ξέρουμε η καθημερινότητα μπορεί να είναι ζόρικη, όμως πρέπει να πάντα να βλέπουμε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Ήρθε λοιπόν η ώρα για αλλαγή και μπορείς να ξεκινήσεις από απλά καθημερινά πράγματα! 

Δες εδώ τα 5 προηγούμενα tips

- Διαφήμιση -

Gym ή τζιν;

Σκέφτεσαι να κόψεις το γυμναστήριο για να γλιτώσεις τη συνδρομή; To ξέρεις ότι η σωματική άσκηση σταματά την επιθυμία μας για αναζήτηση υλικών αγαθών και χρημάτων; Με ποιο τρόπο; Ανεβάζει τα επίπεδα της ντοπαμίνης στον οργανισμό και έτσι μαζί με το σώμα γυμνάζεται και το μυαλό που παύει να αναζητά πόρους και να θέτει στρεσογόνους στόχους! Αν θέλεις, λοιπόν, να γλιτώσεις χρήματα από τη συνδρομή για να αγοράσεις ένα παραπάνω τζιν, ξανασκέψου το!

Στην υγειά μας, βρε παιδιά (εδώ τσουκρίζεις ανθρακούχο!)

Πες «αντίο» στα αναψυκτικά που μόνο καλό δεν κάνουν στον οργανισμό και αντικατάστησέ τα με ανθρακούχο νερό, σκέτο ή με γεύσεις. Το ανθρακούχο νερό που προέρχεται από τη φύση περιέχει από μόνο του μεγάλες συγκεντρώσεις ΗCO3 και CO2. Τα ΗCO3 βρίσκονται σε μορφή κυρίως αλάτων του ασβεστίου και του μαγνησίου, τα οποία μόνο θετική επίδραση έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό.

Το κεφάλι ψηλά!

Μη χαμηλώνεις το βλέμμα σου. Σε κάνει κατσούφα και θα σε πιάσει το αυχενικό σου. Σήκωσε το κεφάλι και το ανάστημά σου και θα δεις πως μαζί τους θα ανέβει και το κέφι σου και ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα!

Πες «ΟΧΙ» επτά φορές τη μέρα

Δεν είναι κακό! Είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρείς την ενέργειά σου αλλά και τον ελεύθερο χρόνο σου κατά τη διάρκεια της μέρας, συμπληρώνοντας πως κατά μέσο όρο θα εξοικονομήσεις μια ολόκληρη ώρα τη μέρα που θα μπορείς να την αφιερώσεις στον εαυτό σου.

Κάτσε καλά!

Γίνεται να κάααθεσαι και να… γυμνάζεσαι; Κι όμως! Αν θέλεις δυνατά πόδια, τέλειους γλουτούς, στητή κορμοστασιά και καλύτερη ισορροπία, κάνε το εξής: Kαθισμένη στην άκρη μιας καρέκλας με τα πόδια ενωμένα, ανασήκωσέ τα μέχρι το ύψος της μέσης σου. Επανάλαβε 10 φορές και είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να ενδυναμώσεις τα πόδια και τους κοιλιακούς σου. Δύσκολο αλλά αποτελεσματικό.

Stay tuned για τα επόμενα tips!

Διάβασε επίσης:

Μυστικά για να δείχνεις πάντα άψογη και ανανεωμένη! (Μέρος 4ο)

5 μυστικά για να δείχνεις πάντα άψογη και ανανεωμένη! (Μέρος 3ο)

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ