- Διαφήμιση -

Είναι πολλές οι φορές που η καθημερινότητα σε “πλακώνει” και δεν μπορείς να σηκώσεις κεφάλι. Σίγουρα το μόνο που θέλεις εκείνες τις στιγμές είναι να ξαπλώσεις στο κρεβάτι σου, να ξεκουραστείς και να γυρίσεις την πλάτη σε ό,τι σε αγχώνει. Δυστυχώς όμως αυτό δεν είναι εφικτό. Ακολουθώντας όμως τα παρακάτω μικρά μυστικά θα δεις το άγχος σου να μειώνεται εντυπωσιακά και τα προβλήματα σιγά σιγά να λύνονται.

  • Η καθηµερινή άσκηση –και ιδιαίτερα η αερόβια– µπορεί να σε χαλαρώσει και να απελευθερώσει την ένταση της µέρας.
  • Η ώρα που τρως έχει µεγάλη σηµασία. Όταν τρως αργά το βράδυ γεύµατα πλούσια σε λιπαρά, είναι πιθανό να βαρύνει το στοµάχι σου και να αντιµετωπίσεις δυσπεψία, γεγονός που θα σου δηµιουργήσει προβλήµατα στον ύπνο.
  • Η σωστή πέψη ξεκινά την ώρα του φαγητού. Όταν είσαι πολύ κουρασµένη ή αγχωµένη, είναι πιθανό να τσιµπολογήσεις κάτι γρήγορο προκειµένου να φας κάτι. Προσοχή, όµως, αφού οι υγιεινότερες επιλογές φαγητού είναι εκείνες που βελτιώνουν και την καλή σου διάθεση.
  • Πίνε πολύ νερό για να παραµένεις ενυδατωµένη. Σύµφωνα µε έρευνα, ακόµα και 1% αφυδάτωσης µπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, έλλειψη προσοχής, κούραση και µειωµένη διάθεση.

Διάβασε επίσης:

- Διαφήμιση -

Ευκαιρία για αγκαλιά!

Αυτοί είναι οι τρόποι για να ελέγξεις το άγχος σου

 

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ