- Διαφήμιση -

Οι παρακάτω θεραπείες είναι ικανές να δημιουργήσουν το σώμα που πάντα ονειρευόσουν! Γι’ αυτό πριν επισκεφτείς τον πλαστικό σου, ενημερώσου!

Macrolane

- Διαφήμιση -

Σηµεία εφαρµογής: Σε οπίσθια, γάµπες, στήθος, γλουτούς, κοιλιακούς.

Διαδικασία: Δεν περιλαµβάνει χειρουργική διαδικασία και ουσιαστικά πρόκειται για τη χρήση ενός filler, που περιέχει µια συνθετική γέλη υαλουρονικού οξέος, σε αντικατάσταση των επώδυνων σιλικονούχων εµφυτευµάτων. Εγχέεται µε µια τοµή κάτω από τη βάση της σπονδυλικής στήλης.
Αποκατάσταση: Δεν αναφέρονται επιπλοκές κατά το στάδιο της ανάρρωσης.

Διπολικές ραδιοσυχνότητες

Σηµεία εφαρµογής: Σε γλουτούς, µηρούς, µπράτσα, γόνατα, κοιλιά, πρόσωπο.

Διαδικασία: Η ενέργειά τους διαχέεται στις βαθύτερες στιβάδες του δέρµατος, µέχρι το λεµφικό-φλεβικό σύστηµα και τον λιπώδη ιστό. Η θερµοκρασία, που αυξάνεται εσωτερικά, αφήνει ανέπαφο το δέρµα και προκαλεί ένα ελεγχόµενο σοκ στον οργανισµό. Ο τελευταίος δίνει εντολή στους ινοβλάστες να προχωρήσουν στην παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, προκειµένου να αντεπεξέλθει στο εσωτερικό τραύµα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται σύσφιξη σώµατος και βελτίωση της υφής του δέρµατος. Ειδικά στο πρόσωπο, η τεχνολογία συνδυάζει ραδιοσυχνότητες µε υπερήχους σε µια πρωτοποριακή µέθοδο άµεσου λίφτινγκ, χωρίς νυστέρι. Ειδικοί υπέρηχοι εστιάζουν στις βαθύτερες στιβάδες του επιδερµικού ιστού, εντοπίζουν τη χαλάρωση στον συνδετικό ιστό και διεγείρουν τη φυσική ικανότητα του δέρµατος να παράγει νέο κολλαγόνο, µειώνοντας αισθητά τις λεπτές γραµµές.

Αποκατάσταση: Προσωρινή ερυθρότητα, που υποχωρεί µέσα στην ηµέρα.

Fractional

Σηµεία εφαρµογής: Κυρίως στο πρόσωπο (µιας και η εφαρµογή σε όλο το σώµα, αν και είναι δυνατή, ανεβάζει σηµαντικά το κόστος).

Διαδικασία: Tα ειδικά µηχανήµατα επεµβαίνουν σε µικρά σηµεία (1-2 δέκατα του χιλιοστού) του προσώπου. Τα νέα κύτταρα έρχονται από τα µέρη γύρω από τα σηµεία της επέµβασης, από όπου δηλαδή υπάρχει υγιής ιστός, για να επουλώσουν το τραυµατισµένο από την επέµβαση δέρµα.

Αποκατάσταση: Κυµαίνεται από λίγες ώρες έως τέσσερις ηµέρες. Η έκθεση στον ήλιο πρέπει να αποφεύγεται.

Παλµική λιποαναρρόφηση

Σηµεία εφαρµογής: Σε γλουτούς, µπράτσα, πρόσωπο, εσωτερικό γονάτων, γάµπες.

Διαδικασία: Με πολύ λεπτές κάνουλες αποµακρύνεται το περίσσιο λίπος. Υπάρχει η δυνατότητα να µεταφερθεί αυτή η ποσότητα σε µέρος όπου λείπει λίπος (λιποµεταφορά), ώστε να παρουσιάζεται ένα πιο οµοιόµορφο αποτέλεσµα. Οι κάνουλες, πολύ λεπτότερες από αυτές της κλασικής µεθόδου, διασφαλίζουν πιο οµαλή διήθηση, πιο φυσικό αισθητικό αποτέλεσµα, αλλά και µικρότερες τοµές στα σηµεία επέµβασης.

Αποκατάσταση: Ανάρρωση σε 3-4 ηµέρες. Υπάρχει το ενδεχόµενο ελαφρού πρηξίµατος και εκχυµώσεων. Η εφαρµογή ελαστικού κορσέ 2-3 εβδοµάδες είναι επιβεβληµένη.

Λιποαναρρόφηση µε ραδιοσυχνότητες

Σηµεία εφαρµογής: Σε γλουτούς, µηρούς, στο εσωτερικό των γονάτων, σε βραχίονες.

Διαδικασία: Γίνεται µια µικρή οπή στο δέρµα και τοποθετείται µια ειδική λεπτή κάνουλα του µηχανήµατος των ραδιοσυχνοτήτων που παράγουν θερµότητα. Το λίπος λιώνει και αποµακρύνεται.
Αποκατάσταση: Υπάρχει περίπτωση για ελαφρύ οίδηµα ή εκχύµωση, που υποχωρούν µέσα στις επόµενες ηµέρες. Θα φορέσεις ελαστικό κορσέ, όπως και στην κλασική λιποαναρρόφηση.

Διάβασε επίσης:

Πλαστική χειρουργική: αυτές είναι οι μέθοδοι πριν την παραλία

Πλαστική χειρουργική, τι χρειάζεται κάθε σημείο του σώματος

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ