Ελένη Χατζίδου τι γυμναστική κάνει

Μπορεί να γέννησε λίγους μήνες πριν, αλλά η Ελένη Χατζίδου έχασε όλα τα κιλά της γέννας με αερόβιο. Δες τι ακριβώς είναι για να το κάνεις και εσύ ενόψει Πάσχα. Άλλωστε ήρθε η ώρα να πεις στον εαυτό σου πως… τέρμα οι δικαιολογίες! Η τραγουδίστρια, είχε παραδεχτεί παλαιότερα στο Instagram πως μόλις ενάμισι μήνα μετά από τη γέννηση της κόρης της, είχε καταφέρει να χάσει 12 κιλά.

Όταν μάλιστα οι followers της την ρώτησαν τον τρόπο που κατάφερε να χάσει τα κιλά, εκείνη απάντησε πώς κάνει καθημερινά για 50 λεπτά αερόβιο, προκειμένου να επανέλθει στο βάρος που ήταν πριν μείνει έγκυος. Ωστόσο, όπως η ίδια παραδέχεται, δεν είναι εμμονική στο να χάσει κιλά απλά η γυμναστική είναι μέρος της ζωής της.

Λίγα λόγια για το αερόβιο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και η Ελένη Χατζίδου:

Η αερόβια άσκηση προκαλεί την κίνηση των μυών με οξυγόνο, κι έτσι καίγονται τόσο υδατάνθρακες όσο και λίπος για να παραχθεί ενέργεια. Πρακτικά, αερόβιες ασκήσεις θεωρούνται δραστηριότητες όπως είναι το περπάτημα, το ποδήλατο ή κολύμπι, ωστόσο μπορούμε να εκτελούμε αερόβια άσκηση ακόμα και με ασκήσεις με το βάρος του σώματός μας, εφόσον πραγματοποιούνται με ήπια ένταση και μεγάλη διάρκεια.

Με άλλα λόγια, τα είδη των ασκήσεων που αυξάνουν προσωρινά τους καρδιακούς παλμούς σου. Γι’αυτό, η αεροβική ονομάζεται αλλιώς και καρδιαγγειακή άσκηση και «χτίζει» την αντοχή σου.

Να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν μας μίλησε για το πόσο την άλλαξε η εγκυμοσύνη – Εδώ το σχετικό άρθρο