κοιλιακοί ασκήσεις
- Διαφήμιση -

Πόσες φορές δεν έχεις ονειρευτεί ότι έχεις κοιλιακούς πέτρα; Ήρθε η ώρα με μόνο 3 ασκήσεις επαναλήψεων να τους αποκτήσεις, ακόμα και στο σπίτι σου! Δεν χρειάζονται εξοπλισμό και εσύ… δεν έχεις πλέον δικαιολογίες!

Να θυμάσαι ότι ναι μεν οι απλές ασκήσεις έχουν την χρησιμότητα τους, αλλά αργά η γρήγορα, οι μύες σου θα συνηθίσουν και η πρόοδος θα γίνει πιο αργή. Τότε είναι που θα πρέπει να αλλάξεις σε στατικές ασκήσεις.

- Διαφήμιση -

Ποιες είναι οι 3 ασκήσεις για άψογους κοιλιακούς

Ένα απλό παράδειγμα που θα πρότεινα είναι η τριπλή γέφυρα. Είναι μια σειρά ασκήσεων που αποτελείται από την κανονική γέφυρα, μετά συνεχίζεις με την αριστερή γέφυρα και μετά με την δεξιά. Με αυτόν τον τρόπο αναγκάζεις την κοιλιά σου να κάνει συνεχή σύσπαση για αρκετή ώρα ισχυροποιώντας έτσι τον κορμό και την μέση σου. Ξεκινώντας κάνε την κάθε γέφυρα για 15 δευτερόλεπτα και προσπάθησε να φτάσεις στα 60 δευτερόλεπτα. Αν σου φαίνεται εύκολο τότε βάλε τα πόδια σου πάνω σε ένα κουτί.

Δεν πρέπει να ξεχνάς όμως ότι όσες ασκήσεις και να κάνεις δεν θα έχει καμιά σημασία αν δεν ακολουθείς μια σωστή διατροφή και ολοκληρωτική προπόνηση. Η γράμμωση των κοιλιακών δεν φαίνονται όταν τους γυμνάζεις αλλά όταν μειώνεις το σωματικό λίπος.

Δες και σε βίντεο την άσκηση γέφυρα:

Ποιες τροφές δεν κάνουν καλό στο λίπος της κοιλιάς και ποια… είναι μπόμπα

Η ντομάτα, τα όσπρια, το λάχανο, το μπρόκολο, το κουνουπίδι, τα κρεμμύδια, τα χόρτα, τα άγουρα φρούτα, τα γαλακτοκομικά και όλα τα φρούτα και τα λαχανικά που έχουν σποράκια είναι οι εχθροί σου αφού βοηθούν το λίπος της κοιλιάς.

Από την άλλη η αγκινάρα, τα φασολάκια, το αγγούρι, τα παντζάρια, το μήλο (χωρίς τη φλούδα), ο ανανάς, η παπάγια, το γκρέιπφρουτ, το πορτοκάλι, τα δαμάσκηνα το διώχνουν μακριά.

Δες εδώ και ποια είναι η άσκηση που κάνουν όλοι οι δρομείς – «Μαζεύει» το σώμα αμέσως

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ