σώμα για παραλία

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και σε αγχώνει μιας και το σώμα σου δεν είναι για παραλία. Από την άλλη, η μέρα έχει μόνο 24 ώρες και δεν φτάνει για όλα όσα θέλεις να χωρέσεις σε αυτήν.

Εμείς βρήκαμε 7 εύκολες, γρήγορες, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικές, ασκήσεις για κοιλιά-πλάκα ακόμα και αν δεν έχεις πολύ χρόνο!

Οι ασκήσεις που ακολουθούν είναι σχεδιασμένες για την περιοχή της κοιλιάς, ώστε να δώσουν μυϊκό τόνο και γράμμωση και να σου επιτρέψουν να φορέσεις το πιο μικροσκοπικό σου μπλουζάκι με αυτοπεποίθηση.

Επανάλαβε τις ασκήσεις τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα, συνδυάζοντας τες με σωστή διατροφή και αερόβια άσκηση (γρήγορο περπάτημα) για ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Οι ασκήσεις για να κάνεις σώμα για παραλία

  1. Κάθισε στο πάτωμα με τα δύο πόδια ελαφρώς λυγισμένα μπροστά σου και το ένα χέρι ψηλά.
    Σήκωσε τα πόδια και ταυτόχρονα φέρε το χέρι ανάμεσά τους ανεβάζοντας και τον κορμό.
    Εκπνοή στο ανέβασμα. Εκτέλεσε την άσκηση για 30″ με το δεξί χέρι και 30″ με το αριστερό.
  2. Στηρίξου στο πλάι με το ένα πόδι τεντωμένο και το άλλο να πατάει στο πάτωμα. Σήκωσε το ένα χέρι ψηλά. Εκπνέοντας σήκωσε το πόδι τεντωμένο και ακούμπησε το με το χέρι σου. Επανάλαβε την άσκηση για 30″ σε κάθε πλευρά.
  3. Στηρίξου στο πλάι με το ένα χέρι μπροστά και το άλλο πίσω. Κάνε ψαλίδια με τα πόδια χωρίς να λυγίζεις τα γόνατα. Εκτέλεσε την άσκηση για 1′ σε κάθε πλευρά.
  4. Είσαι καθιστή με ελαφριά κάμψη προς τα πίσω, τα δύο πόδια ελαφρώς λυγισμένα και τα δύο χέρια ψηλά. Σηκώνεις τα πόδια λυγισμένα και ενώνεις τα χέρια (παλαμάκια) κάτω από τα πόδια. Επαναλαμβάνεις την άσκηση για 30″.
  5. Στήριξη στο πλάι και το ένα χέρι τεντωμένο μπροστά. Φέρνεις το πάνω πόδι μπροστά τεντωμένο μέχρι να ακουμπήσει το χέρι. Εκτέλεσε την άσκηση 30″ σε κάθε πλευρά.
  6. Είσαι καθιστή με ένα πόδι τεντωμένο και το αντίστοιχο χέρι ψηλά και το άλλο λυγισμένο και το χέρι πάνω σε αυτό.
    Σηκώνεις το πόδι και φέρνεις το χέρι να το ακουμπήσει. Επαναλαμβάνεις την κίνηση για 30″ σε κάθε πόδι.
  7. Θέση στήριξης με ένα πόδι τεντωμένο πίσω και ένα λυγισμένο μπροστά. Σηκώνεις το σώμα φέρνοντας το γόνατο προς το στήθος εκπνέοντας και το επαναφέρεις στο πάτωμα. Εκτέλεσε την άσκηση για 30″ με κάθε πόδι.

Τελειώνοντας τον πρώτο κύκλο των ασκήσεων ξεκουράσου 1′ και, αν μπορείς, επανάλαβέ τες άλλη μία φορά. Keep going!

Δες και αυτό: Γυμναστική στο σπίτι – Ασκήσεις για να κάψεις μέχρι και 900 θερμίδες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ