περιφέρεια μείωση ασκήσεις
- Διαφήμιση -

Το ξέρουμε, είσαι και εσύ στο σπίτι και βαριέσαι όπως όλες μας! Αν θέλεις να χάσεις πόντους από την περιφέρεια, έχουμε top ασκήσεις που κάνουν δουλειά μέσα σε 4 λεπτά την ημέρα. Αν τρως συνέχεια αυτές τις μέρες και απλώς κάθεσαι στον καναπέ σου, σίγουρα δεν πρόκειται να σου κάνει το φόρεμα που σκόπευες να βάλεις όταν βγεις από την καραντίνα.

Δεν έχεις και πολλές δικαιολογίες μιας και η προπόνηση που βρήκαμε δεν απαιτεί εξοπλισμό εκτός από το σώμα σου και ένα σχοινάκι . Αν λοιπόν θέλεις να «ξεπρήξεις» την κοιλιά σου και όλο σου το σώμα, γνώμη μας είναι να κάνεις το παρακάτω 4’ πρόγραμμα πιο εντατικά, δηλαδή 2-3 φορές τη μέρα.

- Διαφήμιση -

Αν δεν τεμπελιάσεις, θα δεις ότι μέσα σε 1 εβδομάδα προλαβαίνεις να ρίξεις τους πόντους της μέσης αλλά και της περιφέρειάς, καθώς οι ασκήσεις αυτές θα ενισχύσουν το μεταβολισμό σου και την καύση του λίπους για όλο το υπόλοιπο της ημέρας!

Μην το παρακάνετε όμως, μιας και κάθε γυμναστική δραστηριότητα, αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια σας. Η καρδιά σας, οι μύες κι οι αρθρώσεις σας κινδυνεύουν όταν τους υποβάλετε σε ένταση για την οποία δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Οι περισσότεροι τραυματισμοί συµβαίνουν όταν δεν αισθάνεστε καλά, είστε κουρασμένοι ή όταν αυτό που κάνετε ξεπερνά τις δυνατότητές σας. Σταματήστε λοιπόν την άσκηση εάν νιώσετε πόνο στο στήθος, καρδιακή αρρυθμία, δύσπνοια, ζάλη, ίλιγγο, ναυτία, τάση προς εμετό, τάση προς λιποθυμία ή έντονη εφίδρωση. Επίσης σταματήστε αν εμφανιστεί μεγάλη ωχρότητα, νιώσετε μεγάλη κούραση, πόνο οπουδήποτε, ή «κάτι» (ακόμα και απροσδιόριστο) σας ενοχλεί. Αν τα συµπτώματα επιμένουν, συμβουλευθείτε αμέσως κάποιον ειδικό.

Ιδού λοιπόν το σχετικό βίντεο και let’s do this:

Δες εδώ και γιατί πρέπει να βάλεις τα push ups στην ζωή σου – Έρευνα «έκπληξη» για την καρδιά

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ