Τι γυμναστική να κάνεις αν βαριέσαι
- Διαφήμιση -

Αν είσαι κι εσύ από εκείνους που βαριούνται την γυμναστική αλλά δεν έχουν περιθώρια, τότε ξεκάθαρα με αυτή την άσκηση θα πάθεις εθισμό! Ο ειδικός μας απάντησε σε ερώτημα αναγνώστη και τα όσα είπε σίγουρα θα σε εκπλήξουν.

Πρέπει να χάσω κιλά σχετικά γρήγορα. Είμαι υπέρβαρη και δυσκολεύομαι όταν γυμνάζομαι. Θα με βοηθήσει το pilates;

Αν θέλει κάποιος να χάσει βάρος, και σχετικά γρήγορα, τότε σίγουρα το pilates δεν είναι η πιο ενδεδειγμένη επιλογή. Όμως όλα τα προγράμματα μείωσης βάρους προϋποθέτουν φυσική ικανότητα εκτέλεσης των ασκήσεων. Αν δυσκολεύεσαι στις κινήσεις, τότε δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των προγραμμάτων αυτών και πιθανόν να τραυματιστείς. Οπότε το pilates είναι η μόνο άσκηση, που θα γίνει το εισιτήριό σου στον «κόσμο της κίνησης».

- Διαφήμιση -

Θα σε δραστηριοποιήσει και θα βελτιώσει την καθημερινότητά σου μέσα από το τρίπτυχο «πνευματική εστίαση+σωστή αναπνοή+άσκηση». Θα δυναμώσει ο κορμός σου από μέσα προς τα έξω, θα βελτιωθεί το εύρος των κινήσεών σου, η γενική δύναμη και η ευλυγισία σου. Σιγά-σιγά θα καταφέρεις να εκτελείς τις ασκήσεις με μεγαλύτερη άνεση και χωρίς τραυματισμούς. Αν το συνδυάσεις με ένα πρόγραμμα διατροφής, που σκοπό έχει να αλλάξει τις διατροφικές σου συνήθειες, τότε θα καταφέρεις να προσθέσεις και προγράμματα που θα συμβάλλουν στην αύξηση των καύσεων.

Δες εδώ και τα 5 πράγματα που χρειάζεσαι για να κάνεις το σπίτι σου γυμναστήριο

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ