Με μεγάλη συμμετοχή γιόρτασαμε την ευεξία στην καρδιά της Αθήνας με yoga, διατροφή, θετική ψυχολογία, ηχοθεραπεία,tai chi, Qi Gong, zumba και χορό σε δυο σημεία της πόλης και στο δρόμο με μια εκδήλωση ηχοθεραπείας και contact improvisation με κρυστάλλινες σφαίρες για τους περαστικούς! 

Διαλογισμός στην ημέρα ευεξίας 2019


Η Ημερίδα ευεξίας το Σάββατο 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Κολωνάκι στο χώρο του κέντρου: «Ψυχική Υγεία από την αρχή», ενώ η γιορτή ζωής την Κυριακή 9 Ιουνίου, με ανοιχτά μαθήματα yoga, χορού και Zumba, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσέλευση κοινού που διασκέδασε και βίωσε την ευεξία στο  “Γκαζόν, All day garden” στο Γκάζι. 
Γιορτάσαμε στην Αθήνα την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (Global Wellness day) παράλληλα με 130 χώρες σε 5000 σημεία σε ολόκληρο τον κόσμο. Το κανάλι ευεξίας που εκπέμπει αποκλειστικά στην Cosmote TV, Body in Balance, είχε  για 3η συνεχή χρονιά την διοργάνωση των εκδηλώσεων στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κοινού! 

Ομαδική άσκηση στην ημέρα ευεξίας 2019


Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες του Body in Balance που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις μας: Αννα Μαρία Κυριακοπούλου, Κωσταντίνος Νίκου, Σταύρος Καραγιλάνης, Μιχάλης Μαχάτμα Ευαγγελίδης, Γιώργος Μαργαρίτης, Kathy Kizito, Ανδρέας Προβελέγγιος, Φωτεινή Δημητρίου, Αλέξανδρος Ζερβάνος, Joanna Bebelaki, Christian Seqo που συνέπραξαν μαζί μας σε μια ανεπανάληπτη γιορτή ζωής! 

To The Body mag μαζί με τις ιστοσελίδες Infowoman, infokids, Όμορφα Μυστικά, Women only ήταν χορηγοί της ημερίδας! 
Οι διοργανωτές ευχαριστούν την γαλακτοβιομηχανία Μεβγάλ που ήταν και φέτος χορηγός για να γιορτάζουμε πάντα την χαρά της ζωής και να μας χαρίζει υγεία και ευεξία με τα προϊόντα της! 

Χορός στην ημέρα ευεξίας με κρυστάλλους 2019