ηλεκτροβελονισμός αδυνάτισμα
- Διαφήμιση -

Ο ηλεκτροβελονισμός ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά σημεία που αντιστοιχούν στα διάφορα όργανα του σώματος και βοηθάει μέχρι και στο αδυνάτισμα. Ο ειδικός πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά τα κανάλια ενέργειας του σώματος και τα αντανακλαστικά σημεία που υπάρχουν σε αυτό.

Εισάγονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος ειδικές, πολύ λεπτές και αποστειρωμένες βελόνες –όπως συμβαίνει και στον κλασικό βελονισμό– και έπειτα συνδέονται με το μηχάνημα ηλεκτροβελονισμού, το οποίο στέλνει ηλεκτρικό ρεύμα σε αυτές με συγκεκριμένη, μικρή συχνότητα.

- Διαφήμιση -

Ερεθίζονται ηλεκτρικά μερικά από τα σημεία που συνδέονται με τη συσκευή, πετυχαίνοντας ελεγχόμενη διέγερση. Ανάλογα με το πόσα κιλά πρέπει να χάσεις, ο ειδικός θα καθορίσει τον αριθμό των αντανακλαστικών σημείων που θα εφαρμόζει τις βελόνες σε κάθε συνεδρία.

Επίσης, υπάρχει και μια άλλη μορφή ηλεκτροβελονισμού, όπου, αντί για βελόνες, χρησιμοποιείται και πάλι μικρής συχνότητας ηλεκτρικό ρεύμα (10 Ηz), που είναι ίδια με αυτή του σώματος. Η διαδικασία είναι ανώδυνη, ενώ είναι πιθανό να νιώσεις μόνο ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το οποίο οφείλεται στο ηλεκτρικό φορτίο που εισέρχεται στο σώμα σου.

Ηλεκτροβελονισμός και αδυνάτισμα

Αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης της παχυσαρκίας και του τοπικού πάχους. Συμβάλλει στην απώλεια λίπους και τη μείωση των λιπιδίων και της χοληστερίνης στον οργανισμό. Επιπλέον, μειώνει το άγχος και βελτιώνει τη διάθεσή σου, βοηθώντας σε να αποφύγεις το τσιμπολόγημα που οφείλεται στο άγχος. Περιορίζει την όρεξη, ενισχύει το μεταβολισμό σου.

Μπορείς ακόμη να απαλλαγείς από τις βουλιμικές κρίσεις, να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και το θυμικό σου. Τέλος, εξισορροπείται το νευρικό σύστημα, ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί ενίσχυσης του πεπτικού συστήματος, ενώ, όταν γίνει τοπικά, ο ηλεκτροβελονισμός επιτυγχάνει και σύσφιξη του σώματος. Μπορεί να συνδυαστεί με απλό βελονισμό ή με ωτοβελονισμό, ανάλογα με τις ανάγκες σου όσον αφορά στην απώλεια βάρους. Η θεραπεία πρέπει να συνδυάζεται με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση για ολοκληρωμένα αποτελέσματα.

Τι άλλο μπορεί να θεραπεύσει

Γυναικολογικά προβλήματα, αρθριτικά, αλλεργίες, άγχος, αυχενικό, δισκοπάθεια, δυσκοιλιότητα, ισχιαλγία, ιγμορίτιδα, νευραλγίες, ρευματισμούς, ημικρανίες κ.ά.

Πόσο κοστίζει

Η τιμή ανά συνεδρία ξεκινά από €30.

Δες και αυτό: Πεινάς αλλά δεν χάνεις κιλά; Τα 5 λάθη που κάνεις στην δίαιτα

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ