- Διαφήμιση -

Το Pound Rockout workout είναι µια νέα άσκηση, που θα συνεπάρει όλες τις µουσικόφιλες και όχι µόνο. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα ζευγάρι µπαγκέτες για ντραµς και την κατάλληλη µουσική!

Πίσω από το νέο πρόγραµµα γυµναστικής, που θα γίνει η νέα αγαπηµένη µας συνήθεια, κρύβονται οι Kirsten Potenza και Cristina Peerenboom. Τα δύο κορίτσια συνέλαβαν την πρωτότυπη ιδέα σε ένα ροκ πάρτι στο Χόλιγουντ.

- Διαφήμιση -

Όταν είδαν και άκουσαν τον ντράµερ των Guns N’ Roses Matt Sorum, πίστεψαν ότι οι κινήσεις του κορµιού του θα µπορούσαν να χρησιµοποιηθούν σε ένα νέο πρόγραµµα γυµναστικής. «Ασυναίσθητα παίζαµε ντραµς στον αέρα χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισµό… Κάποια στιγµή συνειδητοποιήσαµε ότι οι κινήσεις των χεριών µας συµπαρέσυραν και το υπόλοιπο σώµα, το οποίο έτσι γυµναζόταν συνολικά», λένε στην ιστοσελίδα τους www.poundfit.com.

Για να τις µιµηθείς, δεν έχεις παρά να βάλεις δυνατά Guns N’ Roses, ή το αγαπηµένο σου συγκρότηµα, να πάρεις δύο µπαγκέτες, ένα στρώµα και να ανοίξεις τη σελίδα τους στο Internet. Οι αερόβιες κινήσεις ακολουθούν γνωστές ασκήσεις από τη yoga, το pilates αλλά και χορευτικές φιγούρες.

Τι υπόσχονται οι δύο εµπνεύστριες του Pound Rockout; Υποστηρίζουν ότι θα δεις γρήγορα αποτελέσµατα στο σώµα σου χωρίς να κουραστείς… Μέσα σε 45΄ θα κάψεις 800 θερµίδες και θα δεις το κορµί σου να δυναµώνει και να σµιλεύεται! Δεν ακούγεται άσχηµα…

Δύο σε ένα

Δεν είναι µόνο αυτό, λένε οι δηµιουργοί του προγράµµατος. Πολυάριθµες µελέτες έχουν αποδείξει την ιδιαίτερη ενίσχυση του εγκεφάλου από τη χαλαρωτική επίδραση του drumming. Ο ρυθµός των drums βοηθά στη συγκέντρωση, αναπτύσσει το επίπεδο σκέψης και βοηθά στη λήψη αποφάσεων. Επιπλέον, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστηµα, µειώνει την αρτηριακή πίεση και τον χρόνιο πόνο, το άγχος και την κούραση.

Διάβασε επίσης:

Super άσκηση για να χάσεις 800 θερμίδες σε 60′!

Κάψε λίπος σε 4 λεπτά με τη Σοφία Παθέκα!

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ