ελαιόλαδο και αλάτι οφέλη

Ανακάτεψε λίγο αλάτι μαζί με ελαιόλαδο και ξεκίνα να τρίβεις το σώμα σου αφού έχει φοβερά οφέλη! Μόλις δεις την λίστα με το γιατροσόφι από το χρονοντούλαπο της γιαγιάς, θα το κάνεις συνέχεια!

Αν έχεις οστεοχόνδρωση, θα ξέρεις ότι μπορεί να είναι μια πραγματικά επίπονη και απογοητευτική κατάσταση. Δεν είναι ανίατη ή θανατηφόρα όμως, και μπορείτε να την αντιμετωπίσουμε με φυσικά συστατικά.

Σας δίνουμε μια απλή σπιτική θεραπεία που θα σας κρατήσει μακρυά και από τους πονοκεφάλους για τα 5, τουλάχιστον, επόμενα χρόνια! Είναι με ελαιόλαδο και αλάτι και έχει φοβερά οφέλη.

Όλα τα οφέλη από το ελαιόλαδο και το αλάτι

Για να το φτιάξετε, χρειάζονται:

  • 10 κουταλιές της σούπας υψηλής ποιότητας μη ραφιναρισμένο αλάτι και
  • 20 κουταλιές από ανεπεξέργαστο ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο.

Δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη προσπάθεια για να φτιάξετε το γιατροσόφι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδυάσετε και τα δύο υλικά μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο. Σφραγίστε καλά και μετά από 2 ημέρες θα έχετε έτοιμο το μείγμα σας προς χρήση.

Εφαρμογή:

Εφαρμόστε το φάρμακο στην πληγείσα περιοχή, κατά προτίμηση το πρωί. Τρίψτε το στο δέρμα σας. Αν δεν μπορείτε να αντέξετε την πίεση, να ξεκινήσετε με 2-3 λεπτά και στη συνέχεια, να αυξήσετε το χρόνο σταδιακά. Οι ειδικοί λένε ότι τα 20 λεπτά είναι αρκετά καλή διάρκεια για το μασάζ. Τέλος, σκουπίστε με ένα νοτισμένο πανί.

Το δέρμα σας μπορεί να ερεθιστεί λίγο. Μπορείτε να εφαρμόστε λίγη ταλκ η οποία θα σας ανακουφίσει από τη δυσάρεστη αίσθηση.

Δράση:

  • Εντός 10 ημερών, η θεραπεία θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματός σας και θα έχετε μυϊκή αναγέννηση, αλλά και αποκατάσταση των ιστών των χόνδρων και των οστών σας. Θα πρέπει να παρατηρήσετε μεγάλη αλλαγή σε 8-10 ημέρες!
  • Μετά την εφαρμογή αυτής της θεραπείας, στον αυχένα, ο πονοκέφαλό σας θα πρέπει να φύγει για τα καλά. Θα έχετε μια σωστή ροή του αίματος και βελτιωμένη όραση. Το σώμα σας θα απαλλαχτεί από τις τοξίνες, και ο μεταβολισμός σας θα φτάσει να αγγίζει την αιχμή του.
  • Μπορεί να αισθανθείτε λίγο ζαλισμένοι μετά το μασάζ, αλλά η προσπάθεια σίγουρα θα σας ανταμείψει.
    Θα έχετε καταπληκτικά αποτελέσματα και ταυτόχρονα χωρίς δυσάρεστες παρενέργειες.

Δες και αυτό: Ρεφλεξολογία: Θεράπευσε τον εαυτό σου βήμα βήμα – Η τεχνική

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ