συρτάρι κουζίνας προϊόν
- Διαφήμιση -

Ίσως έχει διαφύγει της αντίληψής σου, μιας και τους καλοκαιρινούς μήνες, οι ειδήσεις που μας ενδιαφέρουν είναι πιο ανάλαφρες και δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να διαβάσουμε άρθρα που θα μας χαλάσουν τη διάθεσή μας. Ωστόσο, ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, έχει ανακαλέσει επικίνδυνο σκεύος που πιθανότητα να βρίσκεται στο συρτάρι της κουζίνας σου.

Πιο αναλυτικά, Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση προϊόντος, στο οποίο διαπιστώθηκε μετανάστευση πρωτοταγών αρωματικών αμινών σε συγκέντρωση που υπερβαίνει το ανώτατο νομοθετικά επιτρεπόμενο όριο για την χρήση του σε επαφή με τρόφιμα. 

- Διαφήμιση -

Πρόκειται για πλαστική κουτάλα μαύρου χρώματος, με εμπορική ονομασία “FISKARS“, προέλευσης Κίνας, με κωδικό προϊόντος 1027299 και αριθμό παρτίδας  191223.

Το εν λόγω προϊόν διακινήθηκε στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου από την “Amazon”. Οι καταναλωτές καλούνται να μην το χρησιμοποιήσουν αν έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα προϊόντος.

Δείτε το προϊόν:

επικίνδυνο σκευος ΕΦΕΤ

Διαβάστε επίσης:

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ