Ιταλίδα νοσηλεύτρια χέρι κορωνοϊός
- Διαφήμιση -

Viral έχει γίνει μια Ιταλίδα νοσηλεύτρια, μετά από εικόνα σοκ που δημοσιεύτηκε! Ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος ανάρτησε το «κόκκινο χέρι της με τις μπλαβιασμένες αρθρώσεις» και προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση.

Θυμίζουμε βέβαια, ότι ο Κορονοιός έχει χτυπήσει ανελέητα την Ιταλία, και οι νεκροί είναι 3.405, περισσότεροι δηλαδή και από αυτούς της Κίνας, από την οποία ξεκίνησε και ο ιός.

- Διαφήμιση -

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

“Δεν πλάκωσα κανέναν στις μπουνιές – γράφει στο Facebook η Silvia Cini, 29 χρονών, νοσηλεύτρια στα επείγοντα περιστατικά στο Careggi της Φλωρεντίας-. Στο νοσοκομείο πάντα φοράω εξεταστικά γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα και δεν είχα ποτέ αλλεργική δερματίτιδα. Τον τελευταίο καιρό τυχαίνει συχνά να δουλεύω 13 ώρες σερί. Δεκατρείς ώρες με γάντια, σε κάθε αλλαγή γαντιών κι ένα πλύσιμο χεριών, μετά από κάθε πλύσιμο μια απολύμανση και πάλι ένα ζευγάρι καινούρια γάντια. Σε μια εβδομάδα τα τσάκισα τα χέρια μου. Πλακωνόμαστε στις μπουνιές με τον κορωνοϊο, με την ελπίδα ότι δεν θα μας σπάσει στο ξύλο. Αν μας αγαπάτε μείνετε σπίτι”.

Δείτε την:

 Ηλίας Μόσιαλος ανάρτηση για νοσηλεύτρια

Τα πρώτα συμπτώματα του ιού

Εάν ένα άτομο μολυνθεί από τον ιό, μπορεί να εμφανίσει συμπτώματα τα οποία ποικίλλουν από ήπια, όπως αυτά του κοινού κρυολογήματος, έως και πολύ σοβαρά. Όπως και με τις άλλες αναπνευστικές λοιμώξεις, η λοίμωξη από τον νέο κοροναϊό 2019–nCoV μπορεί να προκαλέσει ήπια συμπτώματα, όπως:

  • Καταρροή
  • Πονόλαιμο
  • Πυρετό
  • Βήχα

Ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν σοβαρές εκδηλώσεις, όπως:

  • Πνευμονία
  • Δυσκολία στην αναπνοή

Κορονοϊός: Ποια είναι η σωστή διαδικασία μόλις επιστρέψουμε από το σούπερ μάρκετ; Δείτε εδώ

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ