- Διαφήμιση -

Βασισμένα στο θεματικό τρίπτυχο «Ελλάδα, ελπίδα, εκπαίδευση» θα είναι τα έργα των σπουδαστών όλων των ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας. Τα οποία θα παρουσιαστούν στην 24η Έκθεση Σπουδαστών «ATHENS EDUCATION EXPERIENCE», στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, Πατησίων 31, την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00.

Οι άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας θα βάλουν τα δυνατά τους για να εκπλήξουν ευχάριστα, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχεται στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

- Διαφήμιση -

Οι δημιουργίες των σπουδαστών θα αντανακλούν το φως της Ελλάδας, την ελπίδα των νέων ανθρώπων κόντρα στην απαισιοδοξία των καιρών και τη βαρύτητα της εκπαίδευσης για την πρόοδο και το μέλλον κάθε χώρας!

Στη 24η Έκθεση Σπουδαστών πρόκειται να παρουσιαστούν εργασίες σπουδαστών και από τους 19 κορυφαίους Τομείς Σπουδών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ:

Διοίκησης & Οικονομίας, Ναυτιλιακών, Ασφάλειας Προσώπων & Υποδομών, Επισιτισμού, Τουρισμού, Υγείας, Φαρμάκων & Καλλυντικών, Ομορφιάς & Μόδας, Διαιτολογίας & Διατροφής, Παιδαγωγικών, Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών, Ηλεκτρολογίας-Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού, Μηχανολογίας & Μεταφορών, Εφαρμοσμένων Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών, Δομικών Έργων, Επικοινωνίας & ΜΜΕ, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Αεροπορικών Σπουδών, Αγροτικής Ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα της Έκθεσης περιλαμβάνει, εξάλλου, graffiti show, grand street event, δυνατή μουσική και χορό, δώρα και… πολλές εκπλήξεις!

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500, www.iek-xini.edu.gr

Διάβασε επίσης:

Ξέχνα τις ενοχλήσεις στο στομάχι και… κοιμήσου ήσυχη!

Λαχταριστό κεικ πορτοκάλι με σταγόνες σοκολάτας από τη Ναταλία Δραγούμη!

 

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ