- Διαφήμιση -

Ακούμε ανθρώπους να λένε πως, κατά τη διάρκεια μιας πετυχημένης δραστηριότητας, «ήταν στο κέντρο τους» και καταφέρανε αυτό το αποτέλεσμα. Ακόμα, θα ακούσουμε ανθρώπους να λένε πως, παρόλο που τριγύρω τους συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα, εκείνοι «βρίσκονται στο κέντρο τους». Μπορούν να μένουν ανεπηρέαστοι, να έχουν… σταθερότητα μέσα τους.

Στην σημερινή εποχή, είναι ζωτικής σημασίας να είμαστε στο κέντρο μας. Έτσι, παρέχουμε στον εαυτό μας εσωτερική σταθερότητα και ισορροπία. Ακόμα και μέσα στη σύγχρονη, συνεχώς μεταβαλλόμενη, πραγματικότητα που ζούμε.

- Διαφήμιση -

Πότε και πόσο συχνά είμαστε κεντραρισμένοι; Για ποιον λόγο το να είμαστε στο κέντρο μας, δεν είναι η φυσική μας πραγματικότητα; Τι πραγματικά σημαίνει,… τι χρειάζεται να συμβεί για να είμαστε εκεί;

Σε αυτό το σεμινάριο, θα βιώσετε οι ίδιοι τις απαντήσεις, σε αυτές τις ερωτήσεις. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνικές, από τον κόσμο του διαλογισμού, της αυτογνωσίας, της αυτοθεραπείας και τα ανθοιάματα. Θα καθαρίσετε τα εμπόδια που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και στο κέντρο σας. Θα πάρετε τα κατάλληλα πρακτικά εργαλεία για να κάνετε το κέντρο σας, την φυσική σας πραγματικότητα, μέσα στην καθημερινότητά σας.

Επίσης, για επιπλέον υποστήριξη, οι συμμετέχοντες θα λάβουν για καθημερινή πρακτική, ένα καθοδηγούμενο διαλογισμό και οδηγίες.

Για να συμμετάσχετε, δεν χρειάζεται να καλύπτετε καμία προϋπόθεση, το μόνο που χρειάζεται είναι, να έχετε την διάθεση να κάνετε μια βουτιά μέχρι το κέντρο σας. Θα χαρούμε πολύ να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την ημέρα και να συνδεθούμε μέσα από το κέντρο μας.

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε 6996535524 Omprakash ή Sahar 6932393328.
Ημ/νια & Ώρες: Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 11:00-19:00. Τοποθεσία: Χοροχώρος Νούμτα, Ναυαρίνου 6, Χολαργός.

O Omprakash (Κωνσταντίνος Γιαούπης) είναι ολιστικός θεραπευτής, συν-δημιουργός του βιωματικού workshop Being You και δημιουργός των ανθοϊαμάτων Diamond Age Flower Essences. Η προσέγγιση και η δουλειά του εστιάζεται στο να βοηθήσει το άτομο να αναγνωρίσει το δυναμικό του, τα χαρίσματα και τα έμφυτα ταλέντα που έχει, να δημιουργήσει μια βαθιά εναρμόνιση μέσα του και να ζήσει μια ζωή γεμάτη νόημα, χαρά και πληρότητα.

Η Sahar (Μαριάντζελα Κοτσώνη) συν-δημιουργός του βιωματικού workshop Being You, οδηγεί μαθήματα Γιόγκα, διαλογισμούς και εργάζεται με εναλλακhτικούς τρόπους θεραπειών. Το ταξίδι της ζωής, της έδωσε την ευκαιρία να εργαστεί μέσα από τον εαυτό της, από την “Ρομποτοποίηση” …. Προς την φυσικότητα και το άνοιγμα στην ομορφιά του Εαυτού, της Ύπαρξης και της Ζωής. Μοιράζετε το βίωμα της μέσα από τις τεχνικές που συντονίζει.

Διάβασε επίσης:

Άλλαξε διάθεση και ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου τα ύψη!

Μητέρα – κόρη: Μια σχέση στοργής ή οργής;

 

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ